2777
2789

سکوت.

ترک محل.

جهت مشاوره ی حقوقی، دعاوی خانواده، مهریه، طلاق توافقی، نفقه، وکالت در طلاق و انواع قراردادها، حقوق کیفری، توهین، تهدید، قذف، افترا، مزاحمت و.......پیام دهید.                                                                                                     کانال تازه تاسیس وکیل یار در تلگرام vakil_yarhs@                                 حمایت می کنید؟💞

سکوت بهترین کاره یک ساعت به هم فرصت بدین بعد با ارامش ادامه بدین

مردم تو خاکسپاریت اگه بارون بیاد شرکت نمیکنن یه وقت لباسو موهاشون خیس نشه! بعد تو نگران حرف این مردمی! بیخیال بابا! زندگی کن..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یک نفر این وسط سکوت میکنه همیشه 

و حتی شده وسط حرف زدن نفر مقابل بهش میگه ادامه نده تا زمانی که اروم بودیم بتونیم حرف بزنیم 

وقتی بعد از چند ساعت هر دو اروم شدیم درمورد مسئله حرف میزنیم 

نه توهینی میشه،نه قهر،نه داد و بیداد 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

به حرف طرف مقابل گوش می کنم، سعی می کنم خودمو بذارم جاش و از دید اون به مساله نگاه کنم. در هر شرایطی سعی می کنم احترام طرفم رو حفظ کنم. 

دنبال این نیستم که حرف خودمو به کرسی بنشونم دنبال اینم که راه حل مشکل رو پیدا کنم

هیچ وقت هم مسائل گذشته رو پیش نمی کشم، هر بار فقط در مورد یک موضوع بحث می کنیم.

من ناسیونالیست هستم، و ناسیونالیسم با ریسیسم (نژادپرستی) متفاوته! جهان من در وهله اول ایرانه. من مخالف سرسخت جهان‌وطنی هستم. تا روزی که حتی یک گرسنه در ایران باشه تمام جهان اولویتش رو برای من از دست میده!  

سکوت و نگاش میکنم  یا میگم بعدا صحبت میکنیم الان وقتش نیس.یا حقو بهش میدم و بعدا اروم شد باز حرف میزنیم ب نتیجه میرسیم

میشه برا تو دلیم یه صلوات بفرستی که سالم بیاد تو بغلم❤️امیدوارم این حس نصیب همه منتظرا بشه و شمایی که این متن رو میخونی به خواستت برسی
سکوت بنظرمنم بهترین راه تو اون لحضه ادم قدرت تصمیم گیری نداره یهو ممکنه یک حرفایی زده بشه ک قبیحه

اره چون ما یاد گرفتیم در لحظه جواب بدیم اصلا گوش نمیکنیمرها فقط میخوایم جواب بدیم 

مردم تو خاکسپاریت اگه بارون بیاد شرکت نمیکنن یه وقت لباسو موهاشون خیس نشه! بعد تو نگران حرف این مردمی! بیخیال بابا! زندگی کن..