2777
2789
عنوان

خانما بیاید این سونو روببینیداین پسره دیگه نه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 879 بازدید | 96 پست
هوس سوپ شیر کردم😑😑😑

اسی من روز ۱۳و۱۴سیکلم لکه بینی داشتم از اون روز به بعدم درد پریودی دارم و الان روز ۲۱سیکلمه و سیکلام ۲۹روزه هست و سه روز قبل بی بی چک زدم هیچ هاله ای نداشت دیروز صبح بی بی چک زدم همون لحظه هاله افتاد الان من باردارم یعنی؟هنوزم درد پریودی لعنتی رو دارم کمرمم می‌شکنه 🥺🥺معده درد دارم شدیداً

خوب بلاخره ادم دوست داره جنسیتشو بدونه

من۱۵هفنه بودم باید ۱۸هفنه میرفتم چون دارم میرم سفرگفنم اونجا ارزونتره براش وسایل بخرم برای همون رفتم سونو گفت پسره خواستم مطمئن شم،ک الکی چیز میزنخرم

خدایا مواظبمون باش .هوای نی نیمو داشته باش ما ک کسیو جزتو نداریم قربونت برم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب بلاخره ادم دوست داره جنسیتشو بدونه

خب خوده سونو گرافی اگر معلوم باشه میگه دیگه 

...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید  زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد                                                                             

اسی من روز ۱۳و۱۴سیکلم لکه بینی داشتم از اون روز به بعدم درد پریودی دارم و الان روز ۲۱سیکلمه و سیکلام ...

فقط باید آزمایش بتا بدی تا مطمئن بشی چند روز عقب انداختی؟؟؟

بعد ۴.۵روز که عقب انداختی آز بده من بی بی زدم هاله داشت آزمایش دادم منفی شد بی بی زدم مثبت شد باز رفتم آزمایش دادم مثبت شد

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

کدوم سونو رفتی عکس شومبول پسرتم دادن یادگاری نگهداری😁😁 اینو نگهدار سر جهازش بده با خودش ببره برا ...

والا من برای گیلانم پنجشنبه نوبت داشتم رفتم دیدم دگتر نیومده بجاش رفتم اردبیل اونجا یه دکتر پیدا کردم بچرو زیروروکرداززیرباسنش عکس‌گرفت 😂😂😂

من۱۵هفنه بودم باید ۱۸هفنه میرفتم چون دارم میرم سفرگفنم اونجا ارزونتره براش وسایل بخرم برای همون رفتم ...

مبارکه   ب نظرم اگر معلوم بود سونوگراف بهتون میگفت بهتره ی رنگ مابین بخرین مثلا زرد و طوسی 

...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید  زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد                                                                             

والا من برای گیلانم پنجشنبه نوبت داشتم رفتم دیدم دگتر نیومده بجاش رفتم اردبیل اونجا یه دکتر پیدا کرد ...

دوس دارم برم اردبیل بهرحال اگر پسر باشه عکس شومبولش لازمم میشه😂😂😂

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

اسی من روز ۱۳و۱۴سیکلم لکه بینی داشتم از اون روز به بعدم درد پریودی دارم و الان روز ۲۱سیکلمه و سیکلام ...

انشانه ک بارداری برای من دوروز گذشته بود بی بی چک بعد یریع رفتم دستشویی دیدم هاله کمرنگ داره بعد ازمایش دادم