2777
2789
عنوان

گفته ابوعلی سینا ::غذای ما درمان ما

622 بازدید | 24 پست

ما بر اثر نداشتن برنامه تو زندگی و اهمیت ندان به بدن خودمون در عذاب و درد و گرفتار دکتر و درمان  بیهوده با هزینه گزاف هستیم...

چون مدیریت ویتامین خواسته بدنمان را نمی توانیم یا نمیدانیم که تامین کنیم.

علت هر واکنش بدن یا افکار ما مربوط به نوع غذای مصرفی ماست

مثلا آجیل بمب ویتامین بدن ماست که اکثرا ایام عید زیاد میخوریم 

ولی دندان های هیچ انسانی شبیه حیوان گوشت خواری نیست.ولی در هفت روز هفته گوشت میخوریم تا اوره یا نقرص بگیریم.

پرخاشگر بودن کم حوصله یا بد خولقی تنبلی افسردگی عدم یادگیری و فراموشی یا هر چیز دیگه ای همش مربوط به نوع غذای ماست ...حالا یا افراط در مصرف .یا نبودن در سبد غذایی مان...بیاید به خواص غذا ها و شاخص ترین ویتامین های بدن را با ارزانترین یا مناسب ترین هزینه درمان کنید .به طبیعت برگردید .بهترین راه مصرف جوانه های حبوبات و دانه های خاصیت دار باشید .یا دمنوش های گیاهی به جای نوشیدنی گرم داشته باشیم هر غذایی را با دانستن خاصیت استفاده کنید

ضرب المثال.🤩خدا آتش را به آدم اعطا کرد.انسان آن را با آب خاموش کرد.🤔  خدا عشق را به آدم داد.💝 انسان آن را با ازدواج خاموش کرد..🤔🤔🤔🤓💞💞💞

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثلاسنگ صفرا کبد چرب درمانشو بگو

منم کبدم چربه .

دوستم هم داشت گفت نرفتم قرص بخورم همش کاهو خوردم روغن کم سرخ کردی حذف و عرقیجات خورده و یچی عطاریا دارن مرکب ۱ اونم خوبه ۴ روز صبح ناشتا باید اینو خورد.

توی یه ماه کبدش خوب شد میگفت دکتره سنوگرافیه تعجب کرده

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     
از عطاری چی گرفته؟ 

مرکب ۱

و عرق برا کبد. نمیدونم چی هستن خود عطاریا چندتا عرقو قاطی میکنن.

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     
مثلاسنگ صفرا کبد چرب درمانشو بگو

عزیز درمانگر نیستم من

عطار پزشک نیستم مادرم درمانش را با طب سنتی و غذا کرد..

ضرب المثال.🤩خدا آتش را به آدم اعطا کرد.انسان آن را با آب خاموش کرد.🤔  خدا عشق را به آدم داد.💝 انسان آن را با ازدواج خاموش کرد..🤔🤔🤔🤓💞💞💞
ممنونم همسرم گرید 3 شده خیلی نگرانم

نگران نباش خواهر منم‌۳

من خودم ۲

دارم پرهیز میکنم

کاهو خیلی خوبه زیاد بخوره

با هر غذاش کاهو بخوره حتما

پیاده روی و ورزش حتما

سرخ کردنی حذف بشه غذای چرب نخوره.

اگر دوست داشت دارو مصرف کنه ولی خب گیاهی هم میشه

ب من قرص لیوی مارین داده ۱صبح ۱ عصر

داروش همینه حالا هر دکتری ی مارکیو میده.

یخورده قرصه عوارض داره یه هفته بعد خوب میشه

منم کبدم چربه . دوستم هم داشت گفت نرفتم قرص بخورم همش کاهو خوردم روغن کم سرخ کردی حذف و عرقیجات خور ...

یبار آزمایش بده برو پیش پزشک طب سنتی تا مزاج شناسی بشی تا بر اساس نوع مزاجت بگه چه خواصی را بیشتر یا مصلح یا کمتر مصرف کن 

یبار آزمایش بده برو پیش پزشک طب سنتی تا مزاج شناسی بشی تا بر اساس نوع مزاجت بگه چه خواصی را بیشتر یا ...

من آزمایش کامل و سنو شکم لگنی دادم. که فهمیدم چه دردمه😫

خیلی ها لبنیات را بخاطر کلسیم میخورند حتی هر روز ولی عصبی کم حوصله کم فرصت هستن سازش با اطرافیان ندارد .اگر از انواع کلم ها بصورت بخار پز بخورید تامین میشد

من آزمایش کامل و سنو شکم لگنی دادم. که فهمیدم چه دردمه😫

برو طب سنتی تا درمون با غذا باشد