2777
2789

سلام.🌸

دختر فامیلمون مادرش تازه فوت کرده، با پدرش رفته پیش یک خانم روانشناس که این خانم روانشناس رو یکی از فامیل های مادرش معرفی کرده بود. 

این خانم روانشناس تو یک دبستان پسرانه تو یافت آباد تهران نشسته بود و مراجعه کننده ها میومدند پیشش. اون فامیل مادر این دختر که درواقع دخترعمه مادر این دختر هست و این خانم روانشناس رو بهشون معرفی کرده، به این دختر و پدرش گفته بود این خانم روانشناس خیلی مومن هست و تو مدرسه نشسته و پول کمتر میگیره از مراجعه کننده ها. درحالی که تو پاسداران مطب داره و پول زیادی از مراجعه کننده هایی که میان مطبش میگیره. بعضی ها انگار باید پول زیاد بدند حتما تا از یک چیزی استفاده کنند که میرن مطبش به جای این که بیان این مدرسه. 

این دختر چند بار رفت با پدرش پیش این خانم روانشناس و میگه این خانم روانشناس یک اتاق ثابت هم نداشت و هربار تو یکی از اتاق های این مدرسه مشاوره میداد به مراجعه کننده ها. 

🔴این خانم روانشناس حرف های عجیبی به این دختر زده.

این دختر با پدرش چند جلسه قبل از این که چهلم مادرش بشه رفته بود پیش این خانم روانشناس. 

هنوز چهلم مادر این دختر نشده بود که این خانم روانشناس یک زن رو به پدر این دختر معرفی کرد و گفت با این زن ازدواج کن! به این دختر هم گفته بود که بابات با یک زنی که میگم ازدواج کنه! 

این خانم روانشناس به پدر این دختر گفته بود زنت بد بوده و دخترت هم بده و دخترت از عمد میخواد بد باشه و یکی باشه مثل مادرش. در حالی که پدر این دختر به این خانم روانشناس گفته بود دخترم از کودکی حرکات غیرطبیعی داشته و هنوز هم داره. که این خانم روانشناس توجه نکرد و گفت من که چیزی ندیدم. 

(این دختر به احتمال زیاد یک اختلال مغزی مادرزادی داره.) 

این خانم روانشناس به این دختر گفته بود باید بری کلاس های عرفان حلقه تا حالت بهتر شه. 

اولین جلسه که این دختر رفت پیش این خانم روانشناس. این خانم روانشناس اصلا نمیذاشت این دختر حرف بزنه و همش در مورد خودش حرف میزد. میگفت استاد دانشگاه و عضو هیئت علمی هست و دکتری داره و چندتا کتاب نوشته و... از جلسات بعدی به این دختر فرصت میداد حرف بزنه. ولی الان هرچی اسم این خانم روانشناس رو تو اینترنت سرچ میکنیم، هیچی در موردش نمیاره. درحالی که دکتری که این قدر افتخارات داشته باشه، یک چیزی در موردش باید تو اینترنت باشه. دکترهای دیگه حداقل ادرس مطبشون تو اینترنت هست که این خانم روانشناس ادرس مطبش هم تو اینترنت نیست. اسم این خانم روانشناس رو تو سایت های نظام روانشناسی جدید و قدیم هم که زدیم هیچی در موردش نیاورد و اسمش اصلا ثبت نشده انگار.

پدر این دختر قبول نکرد با اون زنی که این خانم روانشناس میگفت ازدواج کنه ولی هنوز هم به دخترش میگه تو میخوای یک دختر بد مثل مادرت باشی و حرف های اون خانم روانشناس رو تکرار میکنه. 

🔴نظر شما در مورد این خانم روانشناس چیه؟؟ ❓❓به نظرتون ممکنه این خانم روانشناس اصلا روانشناس نباشه و یک شیاد کلاهبردار باشه؟؟ ❓❓

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

به نظر من از اوناییه که آدما رو جذب فرقه های شیطانی میکنن 

عرفان حلقه خطرناکه 

بعد از تعلیق شدن با شیش تا شماره این هفتمین کاربریمه که با شماره مادر گرامی اومدم 😅❤️ 😁😁 رفیق شهیدم (شهید زین الدین :رتبه ۴کنکور سراسری رشته تجربی ✌️)اگه امضامو میخونی برا برآورده شدن حاجتم صلوات بفرست 🕊️چی‌خوُشحالت‌میکُنهِ‌همونوُ‌بَرات‌آرزو‌میکُنَم🫂پرنسس بابامم 😂خدایا همه نی نی سایتیا رو به آرزوهای قشنگشون برسون 🕊️خصوصا اونایی که نی نی ندارن ❤️تو رو خدا قبل از اینکه بخواید تعلیقم کنید بهم بگید فکر شماره جدید باشم 😂Free palestine🇯🇴❤️✌️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به نظر من از اوناییه که آدما رو جذب فرقه های شیطانی میکنن  عرفان حلقه خطرناکه

من هم همین به نظرم اومده. 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

تو چرا اینقدر رنگی رنگی نوشتی؟

خواستم خسته نشه چشمتون. چون طولانی هست. بخونید و جواب بدید. 

من هم همین به نظرم اومده. 

روانشناسشو عوض کنه و پیش یه آدم معتبر بره 

بعد از تعلیق شدن با شیش تا شماره این هفتمین کاربریمه که با شماره مادر گرامی اومدم 😅❤️ 😁😁 رفیق شهیدم (شهید زین الدین :رتبه ۴کنکور سراسری رشته تجربی ✌️)اگه امضامو میخونی برا برآورده شدن حاجتم صلوات بفرست 🕊️چی‌خوُشحالت‌میکُنهِ‌همونوُ‌بَرات‌آرزو‌میکُنَم🫂پرنسس بابامم 😂خدایا همه نی نی سایتیا رو به آرزوهای قشنگشون برسون 🕊️خصوصا اونایی که نی نی ندارن ❤️تو رو خدا قبل از اینکه بخواید تعلیقم کنید بهم بگید فکر شماره جدید باشم 😂Free palestine🇯🇴❤️✌️

اون کلاهبرداره این حرفهاچیه زده بابا

خداراحت باش دیگه بچه نمیخام 💔بدی هم نمیخام چون میخام این زندگی روتموم کنم وتاآخرعمرم تنهاباشم مثل خودت که تنهایی🫠🫠🫠ولی یادت باش هیچوقت بامن نساختی اونجورکه بایدمیساختی😔😔
روانشناسشو عوض کنه و پیش یه آدم معتبر بره 

درست میگید. 

برو نظام روانشناسي اسمش رو بگو ادرسش رو بگو بررسي كنن

بايد عضو نظام باشه ك مجوز فعاليت داشته باشه

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.
صددرصد شیاده

به نظر من هم همین طوره. 

اون کلاهبرداره این حرفهاچیه زده بابا

واقعا. 

بايد ازش شماره نظام روانشناسي رو بخواي

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.