2777
2789

من متولد۷۶هستم سال اخردبیرستان چندتاتک اوردم بعدش رفتم امتحان دادم ولی دیگ پیگیرنشدم چجورشدچندوقت بعدشم که کنکوردادم وقبول نشدم ،،دیگ اصلاسراغ دیپلمم نرفتم ببینم چیشده ،،الان دلم میخواددوباره شروع کنم خوندن،،چیکاربایدبکنم؟؟

باید بری دبیرستان پروندتو بگیری 

بعد بری بزرگسالان ثبت نام کنی اونایی که تک گرفتی رو امتحان بدی

هر چی تو دلته رو توی لینک ناشناس بهم بگو میخونم شون:            https://abzarek.ir/service-p/msg/2286624                                                                               این بیت مولانا رو خیلی دوست دارم که میگه:                 دانی که چرا سّرِ جهان با تو نگویم؟                              طوطی صفتی، طاقت اسرار نداری.!                             یعنی قشنگ یه عده رو شسته گذاشته کنار :) 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اول برو ببین اون درسارو قبول شدی یانه بعد اینکه فقط برای قبولی نباید بخونی برای بیست بخون چون برا کنکور تاثیر قطعی معدل داره بعد حتی درس هایی که با نمره ی کم پاس شدی رو باید بری ترمیم کنی نمراتت رو تا به بیست یا نزدیک به اون نمره برسی بعدشم که برای کنکور بخون دیگه

راحت ترینش اینه درسایی که افتادی رو پاس کنی بعدم بری دانشگاه آزاد رشته های بدون کنکور بخونی

اول برو ببین اون درسارو قبول شدی یانه بعد اینکه فقط برای قبولی نباید بخونی برای بیست بخون چون برا کن ...

خیلی دلم میخواددرس بخونم 

خیلی علاقه به دانشگاه دارم همون موقع هم خیلی علاقه داشتم وقتی قبول نشدم کلی گریه کردم ..کاش همون موقغ رفته بودم ازاد

خیلی دلم میخواددرس بخونم  خیلی علاقه به دانشگاه دارم همون موقع هم خیلی علاقه داشتم وقتی قبول ن ...

خب برو مدرک دیپلمت رو بگیر بعدم دانشگاه آزاد ثبت نام کن اگه هزینه اش برات سخت نیست 

اگه تکام قبول نشده بودم میتونستم کنکوربدم؟؟

نه

هر چی تو دلته رو توی لینک ناشناس بهم بگو میخونم شون:            https://abzarek.ir/service-p/msg/2286624                                                                               این بیت مولانا رو خیلی دوست دارم که میگه:                 دانی که چرا سّرِ جهان با تو نگویم؟                              طوطی صفتی، طاقت اسرار نداری.!                             یعنی قشنگ یه عده رو شسته گذاشته کنار :)