2777
2789

پسرم ۸۰ روزشه روزای اول چون خیلی ریز بود مامانم می‌برد حموم 

دیروزم رفته بودیم خونشون گفت میخوای پسرتو حموم کنم منم گفتم باشه چون چند روز بود من و همسرم بچرو حموم نکرده بودیم 

من ی لحظه رفتم سرویس صدای جیغ بچمو  با خواهر بزرگم شنیدم سریع دراومدم بیرون دیدم مامانم طفلی رو گرفته زیر دوش اونم می‌ترسه گریه ی شدید میکنه 

خواهرمم میگفت مامان نکن می‌ترسه بخ منم میگفت بیا بچتو تحویل بگیر 

بعد خودم رفتم تو ساکت کردم بچرو باز مامانم دوشو باز کرد بچرو زیر دوش مینداخت بالا که مثلا بازی کنه بچه ی لحظه ریسه رفت از گریه و نفسش قطع شد با بدبختی نفسش بالا اومد خیلی خیلی ناراحت شدم بچرو گرفتم یه آب گرفتم بدنش درش آوردم گفتم ولش کن بچمو کشتی بعد باهم بحثمون شد 

حتی بابا وخواهرمم طرف من بودن ولی مامانم زیر بار نمیرفت میگفت شما لوسش کردین 😑😑😑😑 این چه بچه ایه از آب می‌ترسه و فلان بچه باید قوی بار بیاد 

درحالی که پسرم عاشق آبه هیچ وقت تو حموم صداش درنمیاد و جدیدا حتی میخنده تو حموم بودنی 

از دیروز هی دارم خودخوری میکنم و تو دلم با مامانم دعوا میکنم 😔😔😔😔 اگر چیزی میشد به بچم چی 

حالم خیلی بده هی دارم خودمو سرزنش میکنم چرا دادم ببره 

صورتش که سیاه و کبود بود از گریه یادم نمیره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از این به بعد گریه میکنه

لایکم نکن اذیت میشم نمیبخشمتاااا 😒منم خیلی دوست داشتم سلامتی داشته باشم  خونه عیان بشینم ماشین عیانی سوار شم ارامش داشته باشم که هیچ کدومو ندارم به کسیم میگی از نظر خیلیا جوابش حمکتی و امتحانه  هست،متنفرم از این نتیجه گیری حکمتی هست...یعنی یکی اینو میگه میسوزممممم،الانم خیلی دوست دارم زودتر بمیرم لااقل اینو واسم زیادی نبین زودتر تموم کن💔 عدالت خدا کجاست💔تا حالا دلت برا کسی سوخته؟من برای خودم میسوزه💔 متنفرم از دنیاییکه همه بدبختیا رو سر من اوار شده

دختر منم همینطوریه زیر دوش بره انقد گریه میکنه ک خفه شه با اینکه ۲ سال و نیمشه مثل نوزادا میخابونمش رو پام و اروم موهاشو میشورم ک تو صورتش نیاد 

ولی خب بقیه نمیفهمن مدلشو 

مامانم 

شوهرم هر کی ببرتش غش میکنه از گریه اونا متوجه حالت بچت نیستن 

که داند به جز ذات پروردگار که فردا چه بازی کند روزگار🤍
بچه ات سه ماهش نشده بعد میبری زیر دوش؟؟😶😶😶

با یه لگن و آفتابه و یه سطل آب تو خونه بشورش 

گناه داره طفلی

پدر بلندترین شعر عاشقانه برای یک دختر است💔🖤🥀الهی هیچ خونه ای بی پدر نباشه🖤چقدر دردناک است هنوز هم باور نمیکنم پدر مهربونم که رفتی💔وقتی یاد قربون صدقه هات میوفتم دلم آتیش میگیره 💔وقتی اولین و آخرین تماس تلفنی که داشتیم یادم میوفته چشام پر اشک میشه🖤آرزوت این بود که من خوشبخت شم،فدای دل مهربونت شم بابای فرشتمم😭پدر  پدر پدر.......😭😭😔برای شادی روح بابام صلوات،الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم