2777
2789
عنوان

چقدر همجنس هامون کثیف شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 2111 بازدید | 96 پست

اره دقیقا یه هرزه رو باشوهرم گرفتم لاشی میگف نمیدونستم زن داره ولی بعدشم تا یماه باهم بودن منم خونه خانوادم،اینا از لجن هم کثیف ترن عقده ایای بدبخت کفن و همول کف هم خوابی با مردا هستن  

عصبی‌نمیشم‌،فاصله‌میگیرم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زنو نشونه نمیگیریم میگیم اون بحث ک مرد کثیف بوده و رفته سمتش جدا این ک چرا اون زن قبول کرده رو ما ...

منم میگم که هردوشون مقصرن

اگه دیدی شکستی... نمی‌گیره دستتو دستی... تو حس خوب پروازو بگیر...💫

چطور میتونید خودتونو قانع کنید و با یه مرد کثیف زندگی کنید و خودتونو توجیه کنید گ زنا کثیفن و شوهراتون خوبن!😶🙄

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

داییم یه همسایه دارن زنه از اون پلنگااا رفته یواشکی زن دوم یه مرده شده مرده ام یه تارای سفید و یه خونه و کلی لوازم لوکس براش خریده به نامش زده حالا از این ور نگو زنه یه شوهر دیگه داشته تو زندان بوده ازش هم بچه داشته ولی با این یکی ازدواج سفید کرده الانم مرده از زندان ازاد شده اومده با هم زندگی میکنن شوگرش هم هفته ای دوبار میاد پیش این زنه

کاربری دوم.بخاطر دعوا با یه آرمی تعلیق شدم و بعد یک سال پرقدرت برگشتم🌱 بی تی اس فن های کم و سن و سال محترم ریپلای نکنن.برای آرامش و تغذیه روحم گیتار میزنم.   میشه از بغض به هنر رسید و از اشک به ساز🦋🤍 اسم کاربریم هم یادگاری از کسی واسم مونده که  من رو اونجوری صدا میکرد خودش الان نیست ولی تیکه کلاماش هنوز باهامن:)💛خوبه همتونم تو امضاتون زدید نمیخواید با ادم احمق بحث کنید لعنتی شاید اون ادم احمق خودتی  ببخشید ولی من نمیتونم کرم درونمو کنترل کنم که کامنت تویی که تو امضات زدی لایک نکن رو لایک نکنم🤝🏻
اره دقیقا یه هرزه رو باشوهرم گرفتم لاشی میگف نمیدونستم زن داره ولی بعدشم تا یماه باهم بودن منم ...

خوب سوالی که پیش میاد اینجاست چرا شما برگشتی رفتی با این شوهر خائنت دوباره ادامه زندگی دادی

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
خوب سوالی که پیش میاد اینجاست چرا شما برگشتی رفتی با این شوهر خائنت دوباره ادامه زندگی دادی

چون پشتوانه مالی ندارم بخام مستقل بشم و مهریه ندارم طلاقم نداد

عصبی‌نمیشم‌،فاصله‌میگیرم
چون پشتوانه مالی ندارم بخام مستقل بشم و مهریه ندارم طلاقم نداد

میتونستی مهریه رو ببخشید و برگردی خونه پدرت و‌خوددت بری سرکار 

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...