2777
2789
عنوان

اسباب کشی)کمک فوری

278 بازدید | 19 پست

سلام بچه ها بابای من خیلی شلخته ست و کلی وسیله سیم و آچار و این چیزا داره جمع نمیکنه

من مادرم بالاسرم نیست و موندم با کلی وسایل خونه و ظرفای کثیف نشسته

دیگه نمیدونم چیکار کنم 

از کجا شروع کنم 😭😭😭حالم بد میشه بخوام به ظرفا دست بزنم

انقدر چندروز شستم خسته شدم دستامم اگزمای شدید دارن مواد شوینده میخوره میسوزه زخمش باز میشه خون میاد

توروخدا کسی هست کمک کنه بگه چیکار کنم 

کاربری دست سه نفره😁

یا یه نفر کارگر بگیربیاد کمکت یا دستکش دستت کن  همه رو بشور خشک کن بچین توکارتن هرچی هست همینج ...

کارگر میخواستم بگیرم اما از شانس بدم بیکار شدم پول ندارم بابامم قرض گرفته پول پیشو بده کلی بدهکاره

کاربری دست سه نفره😁

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ظرفارو الان بشوری دوباره تو خونه جدید میخوای بچینی باید بشوری.نشسته جمع کن اونجا سر فرصت بشور.

همیشه همینجوری بوده ولی خونه جدید هم میریم همش گردن منه بدبخته.دلم میخواد گریه کنم کاش مامانم بود😔

کاربری دست سه نفره😁

همیشه همینجوری بوده ولی خونه جدید هم میریم همش گردن منه بدبخته.دلم میخواد گریه کنم کاش مامانم بود😔

تک فرزندی؟ 

بابات ازدواج نکرده؟ 

بنظرتون چرا دوست دختر رونالدو چشم نمیخوره ولی خانومای اطراف من فرت فرت چشم‌میخورن
تو کارتن بذارم؟چیکار کنم نشکنن

یه ملافه ای بزار

منم شرایطم مثل توبود بابام خیلی تنبل بود

اومدم از۱ماه قبل اسباب کشی همه ظرفهارو شستم چندم توکارتن تواتاق فقط چندتاظرف دم دستی نگه داشتم 

همه دکوری هارو جمع کردم 

وسایل بزرگ و هم که روز اخربردن 

قبل از بردن رفتم خونه جدید رو خیلی شستم وتمیز کردم بعدم تنهایی همه وسایل روچندم

خدایا شکرت🦋🦋🌱🌱🌻🌻
تک فرزندی؟  بابات ازدواج نکرده؟

ن ازدواج نکرده.خونمون خیلی کثیفه 

خیلی بهم ریخته ست

همیشه من سرکار بودم نمیتونستم برسم به خونه

بابامم دلش نمیاد آشغالا و وسایل کهنه رو بندازه دور.

از دستش عاصی شدم 

همشم توقع داره کار کنم مالی هم کمک کنم

کاربری دست سه نفره😁

یه ملافه ای بزار منم شرایطم مثل توبود بابام خیلی تنبل بود اومدم از۱ماه قبل اسباب کشی همه ظرفهارو ش ...

ممنونم عزیزدلم.البته بابام تنبلیش ی طرف

آشغالهایی که داره منو عاصی کرده

روانیم کرده

کلی باکس کادویی هم دارم میترسم خراب بشن.

لباسام همه تلنبار شدن دارم میشورم

صاحبخونمون هم فشار آورده که برید برید

یعنی همه اتفاقای بد باهم افتادن

کاربری دست سه نفره😁

قشنگم اصلا نترس میتونی از پیش بیای 

من این شرایط تورو توی دوازده سالگی داشتم و درمان میکنم 

من توی یه هفته کل خونه رو جمع کردم قبل از شروع توی یه کاغذ برنامه ریختم که هرروز کجارو جمع کن اینو انجام بده بهت آرامش میده 

ظرفارو هم نشستم با دستمال تمیز کردم 

اگه ظرفا یه گرد و خاک جزیی دارن توام دستمال بکش که دستای قشنگت اذیت نشن هیچ ضرورتی ندارد با این حالت کلی ظرف بشوری 

ممنونم عزیزدلم.البته بابام تنبلیش ی طرف آشغالهایی که داره منو عاصی کرده روانیم کرده کلی باکس کادو ...

خواهش گلم

بابای منم کلی خرت وپرت داشت شایداندازه ۱وانت اشغال ریختم بیرون

آخ گفتی منم الان همینجوری شده 

شناسنامم گم شده رفتم برای آیین نامه چون شناسنامه نداشتم نزاشتن برم داخل 

باز گوشیم خراب شده

خدایا شکرت🦋🦋🌱🌱🌻🌻
قشنگم اصلا نترس میتونی از پیش بیای  من این شرایط تورو توی دوازده سالگی داشتم و درمان میکنم&nbs ...

مرسی عزیزم.من ظرفارو میشورم ولی چون بعضیهاشون دوسه ماه کثیف بودن گذاشتم تو دامستوس بعد شستم.من کثیف نیستم ولی چون کسی خونه نبود منم خسته از سرکار میومدم واقعا کثیف بود.با اینکه شستم باز چندشم میشه فکر میکنم کثیفن.انقدر عاصی شدم فقط پناه آوردم نی نی سایت بتونم کمک بگیرم 😭😭😭

کاربری دست سه نفره😁