2777
2789
عنوان

شوهر احمق من

| مشاهده متن کامل بحث + 519 بازدید | 33 پست
من دلم تنگ میشه براش

خب باید جلوی این دلِ لامصب رو بگیری تا پیروز بشی

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهش برخورد خب.چون مرد سختشه که تو جمع اونم خونوادش بهش بد توجه بشه

الان آقا خانمشو برده خونه فک و فامیلاش

خانم تو جمع غریبه س

باید آقا تحویلش بگیره

نه اینکه خودشو ع ن کنه

با شماره مادرشوهرم اومدم. ایشون ترکه!
خداروشکر ولی من اینقدر محبت و توجه ندیدم ...

وقتی مثل خودش رفتار کنی محبت توجه هم میبینی ما وقتی قهر میکردیم اینقدر بدرفتار میکرد حس میکردم از من بدش میاد حتی تو خواب مراقب بود دست و پاش بهم نخوره بعد ک آشتی میکردم یک عاشق ب تمام معنا میشد

دوس داشتم نازمو بکشه خب 

خب اخلاق همسرت رو باید بشناسی اگر اهل ناز کشیدن تو اینجور مواقع نیست شما هم ناز نکن کوچکترین حرکتی مبنی بر اینکه متوجه شده رفتارش اشتباه بوده رو وقتی از خودش بروز داد شما کوتاه بیا 

شما محل ندی بری تو قیافه ،باز بخاطر این کار تو اون بره تو چس باز تو باز اون فقط اوقاتتون رو تلخ میکنین تو اولین حرکت شما کوتاه بیا