✍یک داستان و چند سوال:
♦️هنگامی که در فرانسه می خواستند مجسمه های هیتلر را خراب کنند عده ای جوان دو آتیشه، با ماموران شهرداری درگیر شده و آنان را مجروح نمودند.
♦️پلیس، این جوانان را دستگیر و روانه ی بازدداشتگاه نمود.
♦️مامورین امنیتی فرانسه، باوجود آنکه بدنبال ریشه های این موضوع و عوامل خارجی آن بودند اما اثری از بیگانگان در این ماجرا پیدا نکردند.
♦️پس از آن، جامعه شناسان و پژوهشگران فرانسوی، مامور بررسی این موضوع شدند تا علت حمایت این جوانان از مجسمه ی دیکتاتور و جنایتکاری که به فرانسه تجاوز نموده و باعث کشتار هزاران نفر و آوارگی میلیونها نفر و ویرانی آن کشور شده بود را پیدا کنند.
♦️ به همین منظور، یکی از پژوهشگران، مسئول بررسی سوابق سجلی و شناسنامه ای این جوانان گردید. و متوجه شد بجز یکی از آنها، مابقی، نام پدرانشان مشخص است. به همین خاطر، جوانی که نام پدر در شناسنامه اش وجود نداشت را مورد کاوش هویتی قرار داد. او با مادر آن جوان، صحبت کرد و از او درباره ی همسرش پرسید.
♦️ مادر آن جوان، به پژوهشگر گفت که در زمان حمله ی ارتش نازی، مجرد بوده و مورد تجاوز و بارداری اجباری قرار گرفته و باردار شده و این جوان حاصل همان بارداری متجاوزانه است.
♦️پژوهشگر، پس از شنیدن سخنان آن مادر، چهره ی آن جوان و دیگر جوانان معترض به تخریب مجسمه ی هیتلر را مقایسه کرد و فهمید که موها، رنگ پوست، نوع چشمان و شکل صورت همگی آنها تا حدودی شبیه یکدیگرست.
♦️ به همین خاطر تقاضای گفتگو با مادران آنها نمود و متوجه شد مادران آنها با وجود تاهل، توسط سربازان ارتش نازی مورد تجاوز قرار گرفته اند.
♦️این پژوهشگر برای آنکه بفهمد این جوانان از نطفه ی سربازان نازی یا از نطفه ی پدران شناسنامه ای خود هستند درخواست کرد تا مورد بررسی 《DNA 》قرار گیرند.
♦️ پس از انجام آزمایشات، مشخص شد که هیچکدام از آنان، فرزند پدران شناسنامه ای خود نبوده و وارث ژن های ژرمنی هستند.
♦️آری، ژن ها اینگونه ناخودآگاه باعث تعصب و علاقه انسان به پپیشینیان خود و حمایت از آنان می گردند.
در آخر به علت قوانين سايت من نتیجه گيري ها رو حذف کردم و یک نتیجه کلی از آن چيزي که خودم برداشت کردم مینویسم.
هرگاه دیدی عشق به میهن و تعصب در عده ای کمرنگ یا در حالت کلی خصومت و همینطور در هم کوبیدن هویت ايرانی آریایی در فردی مشاهده کردی به دی ان ای ايرانی آریایی بودنش شک کن .
حال خودت ببین چقدر به میهنت عشق،غرور و تعصب داری فارغ از لباس...
@دخترایرانی000