2777
2789

آبجیم اینا کنار خونمون تازه لوله کشی کردن یه فشاری داره قسمتشو که میخواد شیر کنده شه اما از ما اینطوره بخاطر لوله کشی قدیمیه دوباره باید از داخل کوچه با پیکور بکنیم انگار انشعاب جدید می‌خواهیم بگیریم دوباره لوله کشی کنیم کسی بوده همچین مشکلی داشته باشه چیکار کرده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای ما هم اینجوریه امسال تابستون همش آب قطع بود در حالی که مامانم اینا یه کوچه فاصله دارن آب داشتن .یه مخزن خریدیم بزاریم پیلوت که هروقت کم شد خودش هروقت آب فشار داشت دوباره پر بشه

لوله کشی تون مشکل داره. یه لوله. ش بیار تا راهنماییتون کنن. 

چن تا آوردیمهمه گفتن باید داخل کوچه رو بکنیم اونم که باید مجوز حفاری از شهرداری بگیریم کلی هزینه اگه غیر قانونی کارکنم باید صبح زود جمعه انجام بدیم شهرداری نبینه اگه ببینه کلی جریمه میکنه چه بدبختی بود این

اگر مشکل از شیر اداره اب باشد زنگ بزنید خودشان میایند درست میکنند

احتمالا یکی از فلکه های خودتان خراب و هرز  است و نصفه باز است

بیشتر بررسی کنید که پول الکی خرج نکنید

بسم الله الرحمن الرحیم  - بدون اراده خداوند برگی از درخت نمیافتد - عزت و ذلت انسانها دست خداست