سلام
طولانیه اما بخونین لطفا
ما هفته پیش خونمون رو تحویل گرفتیم یکسال ساخت و مرتب، اما کناف برای نصب پرده سوراخ کاری شده بود مستاجر که یک خانم تنها بود نقاش ناوارد فرستاد لکه گیری کنه بدتر شد، با هزینه خودمون نقاش اوردیم کل سقف و دیوار راهرو رو نقاشی کنه، اتاقا کاغذ و رنگ پلاستیک بود و خیلی تمیز، فقط یه دیوار یه کم لک داشت گفتیم جلوش میز میزاریم ،
همسرم صبحها سر کاره به نقاش کلید داد ، عصر رفتیم دیدیم یه اتاق یه خط کامل کشیده و رد پنج تا انگشت دست روشه، پشت در اتاق هم تیکه تیکه با یه وسیله تیز کنده شده، (( شک کردم به شاگرد نقاش، اما گفتم شاید کار کابینت سازی بوده که مستاجر فرستاده چون دوست بودن با هم ، میخواست واسمون جای دوقلو در بیاره و لاندری رو کابینت بزنه ما بهش نسپردیم کار رو ))) به نقاش گفتیم اون دیوار رو هم رنگ بزنن، دیدم اتاقا هر روز نسبت به روز قبل لک اضافه میشه، بارخودم میگفتم حتما من خوب دقت نکردم از قبل بوده و … تا اینکه دیروز دیدم یه خط کشیده شده و چندتا لک اضافه شده و یک لک عنابی رنگ ، از همون رنگی که موقع ترکیب رنگ رو سرامیک ریخته شده بود ، همچنین رو قاب ام دی اف پکیج تو تراس چندتا خط کشیده شده، حالا بنطرتون بگم بهشون؟ اخه نمیتونم ثابت کنم حرفمو
میترسم درگیری پیش بیاد
اینم بگم خود نقاشه ادم انسان و مطمئنی دیده میشه . مطمينم کار شاگردشه
خدا میدونه چکارهای دیگه ای کرده من ندیدم هنوز
😣😣😣