2777
2789
عنوان

خانوما و اقایون یه لحظه بیاین

225 بازدید | 24 پست

سلام 

طولانیه اما بخونین لطفا 

ما هفته پیش خونمون رو تحویل گرفتیم یکسال ساخت و مرتب، اما کناف برای نصب پرده سوراخ کاری شده بود مستاجر که یک خانم تنها بود نقاش ناوارد فرستاد لکه گیری کنه بدتر شد، با هزینه خودمون نقاش اوردیم کل سقف و دیوار راهرو رو نقاشی کنه،  اتاقا کاغذ و رنگ پلاستیک بود و خیلی تمیز، فقط یه دیوار یه کم لک داشت گفتیم جلوش میز میزاریم ، 

همسرم صبحها سر کاره به نقاش کلید داد ، عصر رفتیم دیدیم یه اتاق یه خط کامل کشیده و رد پنج تا انگشت دست روشه، پشت در اتاق هم تیکه تیکه با یه وسیله تیز کنده شده، (( شک کردم به شاگرد نقاش، اما گفتم شاید کار کابینت سازی بوده که مستاجر فرستاده چون دوست بودن با هم ، میخواست واسمون جای دوقلو در بیاره و لاندری رو کابینت بزنه ما بهش نسپردیم کار رو ))) به نقاش گفتیم اون دیوار رو هم رنگ بزنن، دیدم اتاقا هر روز نسبت به روز قبل لک اضافه میشه، بارخودم میگفتم حتما من خوب دقت نکردم از قبل بوده و … تا اینکه دیروز دیدم یه خط کشیده شده و چندتا لک اضافه شده و یک لک عنابی رنگ ، از همون رنگی که موقع ترکیب رنگ رو سرامیک ریخته شده بود ، همچنین رو قاب ام دی اف پکیج تو تراس چندتا خط کشیده شده، حالا بنطرتون بگم بهشون؟ اخه نمیتونم ثابت کنم حرفمو 

میترسم درگیری پیش بیاد 

اینم بگم خود نقاشه ادم انسان و مطمئنی دیده میشه . مطمينم کار شاگردشه

خدا میدونه چکارهای دیگه ای کرده من ندیدم هنوز 

😣😣😣

خواهان کسی باش که خواهان تو باشد …

اینکه به کابینت ساز شک کردم چون مغزی در رو عوض نکرده بودیم گفتم شاید کلید داشته چون با مستاجر صمیمی بود، یع کم معتاد طور و … بود 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به خود همون نقاشه اینایی رو که میگین نشون بده و علت رو بپرس 

خب نگه دارم  تهمت میزنم 

با بگه دبه میکنه پول نده و فلان 

تا ریال اخر رو میدم چنین ادمی نیستم  

به نقاش؟  صبح قراره بیان یه کم ریزه کاری مونده

بله...ازش بپرسین این لک ها بخاطر چیه...متهمشون نکنین...با ارامش مسئله رو مطرح کنین تا درگیری پیش نیاد...

زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟    دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃

نقاشه گفت در رو میبرم کارگاه رنگ پلی اورتان میزنم 

اینم بگم شاگردش اکثرا تنها بود تو خونه 

خودش زیاد رو سر شاگرد نبود 

دیوارها  خوب سمباده کشی نشده پر از موج و …، 

شاگردش واقعا از سر باز کرده

بله...ازش بپرسین این لک ها بخاطر چیه...متهمشون نکنین...با ارامش مسئله رو مطرح کنین تا درگیری پیش نیا ...

خب میگن دیوارتون لک داشته از قبل 

توش کسی زندگی میکرده و..  

چجوری بگم دقیقا؟ 

خب میگن دیوارتون لک داشته از قبل  توش کسی زندگی میکرده و..   چجوری بگم دقیقا؟

خب دیواری که لک داشته و قبلا کشی توش زندگی میکرده رو...رنگ میکنن که لک ها بره!

زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟    دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃
منظورم این نبود بهش بگی کار اونه مثلا بپرس چون شما واردی چرا اینجور شده

بگم میگه رنگ پلاستیک زود لک میشه 

شما حساسی و فلان 

من اولین لکی که دیدم رو گفتم کفت شما حساسین ها 

با اینکه یه خط بزرگ افقی یک متری با رد یه دست کثیف با هر پنج انگشت کنارش وسط دیوار بود 

خب دیواری که لک داشته و قبلا کشی توش زندگی میکرده رو...رنگ میکنن که لک ها بره!

ما اون دیوار رو برای رنگ نگفتیم چون لک نداشتن 

تو این چند روز پر از لک شدن 

چجوری بگم اینا قبلا نبوده