2777
2789
عنوان

شکستگی آرنج کودک +پین گذاری😭😭

7709 بازدید | 50 پست

دخترا سلام 

آرنج دختر چهارسالم شکست عمل کردم تو دستش 4 تا پین گذاشتن کسی بوده شرایط مشابه میخام ببینم چطوری پین ها رو درمیارن چقدر درد داره!!  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم در اوردن پین دست بچه تون چه طور شد درد داشت؟ بی هوش کردن؟ بچه منم یکشنبه قرار در بیارن خی ...

سلام عزیزم پین دست بچه رو اوردید؟چندوقت تو گچ بود؟بیهوشش کردن تا دراوردن؟سر پین ها از گچ بیرون بود؟

خدایا ممنونم بهم بچه های سالم دادی خدای خوبم مرسی که مث همیشه چشمتو رو تمامممم بدی هام بستی و خواستمو برآورده کردی...من دیگه فقط مامان پریا نیستم من الان مامان پریا و علی هستم❤❤❤
سلام عزیزم پین دست بچه رو اوردید؟چندوقت تو گچ بود؟بیهوشش کردن تا دراوردن؟سر پین ها از گچ بیرون بود؟

سلام بله دراوردیم 2هفته اتل و 4هفته گچ بود پین ها رو داخل مطب بدون بی هوشی در اورد سرشون بیرون پوست بود اما از گچ بیرون نبود از هر پینی حدود یک سانت بیرون پوست بود

سلام بله دراوردیم 2هفته اتل و 4هفته گچ بود پین ها رو داخل مطب بدون بی هوشی در اورد سرشون بیرون پوست ...

ممنونم که جواب دادید...امپول بی حسی زد؟بچه اذیت شد؟۴هفته اول گچ بود بعد که پین و دراوردن باز ۲هفته اتل بود؟پسرمن سه روزه عمل کرده همش میگه میسوزه،میخاره...تا کی بچه اذیته؟امکانش هست دوهفته ای جوش بخوره استخوان یا نه؟

خدایا ممنونم بهم بچه های سالم دادی خدای خوبم مرسی که مث همیشه چشمتو رو تمامممم بدی هام بستی و خواستمو برآورده کردی...من دیگه فقط مامان پریا نیستم من الان مامان پریا و علی هستم❤❤❤
سلام بله دراوردیم 2هفته اتل و 4هفته گچ بود پین ها رو داخل مطب بدون بی هوشی در اورد سرشون بیرون پوست ...

موقع گچ مراقبتی برای پین ها انجام دادید؟بعد برداشتن پین چه طور

ممنونم که جواب دادید...امپول بی حسی زد؟بچه اذیت شد؟۴هفته اول گچ بود بعد که پین و دراوردن باز ۲هفته ا ...

سلام نه بی حسی نزد همینجوری کشید درد که داشت گریه کرد ولی کلا یک دقیقه طول کشید در اوردنش طولانی نبود بی حسی هم اثر نداره یا باید ببرن اتاق عمل بیهوش کنن یا همین جوری در اورد. دو هفته اول اتل بود یک روز در میان میرفتیم بیمارستان اتل باز میکزدن بخیه ها رو تمیز میکردن پانسمان میکردن و باز اتل میبستن بعد دو هفته بهیه رو کشید و گچ کرد تا 4هفته بهد 4هفته گچ رو باز کرد و پین ها رو کشید و دو هفته استراحت داد بعد اون فرستاد کار درمانی و فیزیوتراپی الان دیگه جلسات اخر فیزیوتراپی و کاردرمانی هستیم

ممنونم که جواب دادید...امپول بی حسی زد؟بچه اذیت شد؟۴هفته اول گچ بود بعد که پین و دراوردن باز ۲هفته ا ...

دو هفته خیلی کم حداقل 4هفته لازم ولی چون مفصل و باز و بسته میشه 6هفته نگه میدارن که کامل جوش خورده باشه. بچه من که نمیتونست بگه میسوزه فقطگاهی اذیت بود نق میزد میگفت بوس کن دیگه نمیدونم درد داشت یا میخارید یا میسوخت