2777
2789

من در تاریخ ۲۲ تیتر بتا دادم شد ۳۳۱ و در تاریخ ۲۴ تیتر بتا دادم شد ۸۰۵ امروز رفتم بیمارستان برام بتا معمولی نوشت یک ساعته جوابش در اومد شد ۴۳۵ چقد میتونم به بتای معمولی اکتفا کنم؟ در ضمن درد زیرشکم هم دارم زیاد نیست البته

لطفا جواب بدید ممنون میشم

یکی از بدترین تجربه های زندگیم بارداری خارج از رحم که در تاریخ ۱۴۰۲/۸/۹ با عمل ترکیدن لولم و خونریزی داخلی یکی از لوله هامو از دست دادم😔😔
آزمایشارو  همه رویه جا دادی؟؟

دوتای اولی رو آره ولی آخری رو نه

یکی از بدترین تجربه های زندگیم بارداری خارج از رحم که در تاریخ ۱۴۰۲/۸/۹ با عمل ترکیدن لولم و خونریزی داخلی یکی از لوله هامو از دست دادم😔😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوتای اولی رو آره ولی آخری رو نه

رنج آزمایشگاها فرق دارن

الکب نگران نباش مبارکه

اگ خیلی نگرانی دوباره برو ازمایشگاه اولیه آز بده ولی چیزی نی

محترمانه میگم...لایک نکنید لطفا ممنون✋️
رنج آزمایشگاها فرق دارن الکب نگران نباش مبارکه اگ خیلی نگرانی دوباره برو ازمایشگاه اولیه آز ...

آخه مامای تو بیمارستان بهم گفت داره سقط میشه آخه یکم لکه بینی دارم

ماما غلط کرد

مگ مشکلی داشتی؟؟لکه بینیت زیاده یا از رو  سونوبهت گفت؟؟

دکتر خودت نرفتی؟

چند سالته

شنبه برودکتر خودت  بهت شیاف میده

تا اونموقعم استراحت مطلقی

ماما غلط کرد مگ مشکلی داشتی؟؟لکه بینیت زیاده یا از رو  سونوبهت گفت؟؟ دکتر خودت نرفتی؟ چند سا ...

دکتر خودم بسته بود امروز شنبه باز میرم آزمایشگاه اولیه 

دکتر بهم شیاف و آمپول داد دارم استفاده میکنم

واسه لک  چه زود گفته سقط.رنج بتا ها. بیمارستان وازمایشگاه خصوصی فرق داره، شنبه ازمایش بده وبرو پیش دکترخوب وتحت نظرباش

دشمن یک تک تیراندازکوراست ولی دوست خیلی خوب میدونه ازکجابزنه💔💔💔💔

ماما زیاد زر میزنه ، خیلیا لک بینی دارن رفیقم تا ۴ ماه پریود شد. ب منم گفتن اینو دخترم الان داره شیر میخوره 

برو پیش بهترین دکتر شهرتون کدوم شهری؟ مطب هم برو حتما هم ازمایشاتو ببر هم معایت کنه نگران نباش ا ...

یعنی به آزمایش آخریه اکتفا نکنم؟ من یزدم زیر نظر دکتر رشیقی ام من باز شنبه میرم تیتر میدم

واسه لک  چه زود گفته سقط.رنج بتا ها. بیمارستان وازمایشگاه خصوصی فرق داره، شنبه ازمایش بده وبرو ...

بر اساس بتا معمولی اینو گفت در صورتی که تیترم خوب بود و درحال بالا رفتن

یعنی به آزمایش آخریه اکتفا نکنم؟ من یزدم زیر نظر دکتر رشیقی ام من باز شنبه میرم تیتر میدم

ن اکتفا نکن

شیلفتو استفاده کن و استراحت

ماما زیاد زر میزنه ، خیلیا لک بینی دارن رفیقم تا ۴ ماه پریود شد. ب منم گفتن اینو دخترم الان داره شیر ...

شما هم اینجور تیترتون بود؟ لکه بینی هم داشتین؟