2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب نگاه زیادی به هرحال ممکنه جلب توجه کنه

حالا چه حسی بگیرن یا اصلا نگیرن نمیدونم

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
پسره خودش برگشت بهم زل زد منم نگاش کردم چشم تو چشم طولانی بعد هم نگاهمو ازش گرفتم اونم مجبور شد برگر ...

هیچی اشاره چیزی ندادی اونم بی خیالت شد باید ی حرکتی میزدی ک اون بفهمه ک شما خوشت اومده ک پیش قدم بشه

اقا هستم    اقا هستم      اقا هستم
هیچی اشاره چیزی ندادی اونم بی خیالت شد باید ی حرکتی میزدی ک اون بفهمه ک شما خوشت اومده ک پیش قدم بشه

خب زل زدم توی چشماش بعدشم نمیخام از این رابطه‌های مسخره داشته باشم

یک ساله روش کراشم میخام جدی باشیم

نام کاربریم وِلیکور هست                                                         این کلمه به احساس آرامش و جادویی که شما هنگام ورود به کتاب فروشی یا لوازم التحریری دارید اطلاق میشود:)

یه سوال پسرا چرا زل میزنن؟ من با یکیی کات کردم اما هنوز وقتی همو میبینیم بهم چند دقیقه تا رد شم زل ...

پشیمونه ولی دیگه میدونه  محلش نمیدی داره نگات میکنه بلکه برکردی بهش

خب زل زدم توی چشماش بعدشم نمیخام از این رابطه‌های مسخره داشته باشم یک ساله روش کراشم میخام جدی باشی ...

خب اون جدی نیست اکه جدی بود همون یکسال می یومد جلو