2777
2789
عنوان

تب کودک پنج ساله میشه کمک کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 5924 بازدید | 96 پست
حالت تهوع رو با شربت اندانسترون کنترل کردم

پسر منم مریض شده دکتر بردم یادم رفت بگم بالا مباره وقتی سرفه میزنه ب نظرتون برم براش دارو خونه بگیرم ؟

خدایا شکرت ب خاطر دو گلی که بهم دادی. مراقب همه نی نی ها باش ودامن همه منتظرا رو سبز کن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بالاتر نوشتم متاسفانه این ویروس به همه چی مقاومه همه اینکارا رو کردم هیچ کدوم جوابگو نبود البته ا ...

من از بس روسرش نخوابیدم چشام باز نمیشه همش گفتم یا خدا درد بچم واسم بیاد حاظرم تموم دردا واسم بیاد تحمل مریضی بچمو ندارم

مردی که تو نی نی سایته جای خواهر ماست

منم همین الان تاپیک زدم برا تب 

هیچ داروی اثر نداره براش انقد که این ویروس مقاومه اگه شربت استا داره بهش بده. اسی برا پاشویه اب سرد استفاده نکنی اب ولرم استفاده کن یه دستمالم نمدار هم بکش رو دست و پاش و شکمش تبش میاد پاین الان تو تاپیکم گفتن آب سیب و عسل هم خوبه 

خدایا شکرت🙏🙏
پسر منم مریض شده دکتر بردم یادم رفت بگم بالا مباره وقتی سرفه میزنه ب نظرتون برم براش دارو خونه بگیرم ...

اره الان بری دکتر برات همین اندانسترون رو بصورت امپول میزنه

شربتش رو بگیر تو خونه داشته باش عالیه

آب رو آتیشه

تا احساس تهوع کرد یه قاشق مربا خوری بدی،خوب میشه

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
من از بس روسرش نخوابیدم چشام باز نمیشه همش گفتم یا خدا درد بچم واسم بیاد حاظرم تموم دردا واسم بیاد ت ...

مث منی

۳شبِ نخوابیدم

الانم از استرسش چشام رو هم نمیره

آدم مار بشه مادر نشه والا

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
مث منی ۳شبِ نخوابیدم الانم از استرسش چشام رو هم نمیره آدم مار بشه مادر نشه والا

آره بخدا ما بمیریم هم ناراحت اینیم بچمون چی میشه چون هیچکی مثل مادر بچه رو دوست نداره

آره بخدا ما بمیریم هم ناراحت اینیم بچمون چی میشه چون هیچکی مثل مادر بچه رو دوست نداره

دقیقا🥺

انشاالله این ویروس لعنتی گورشو گم کنه 

الهی بچه هامون زیر سایه هامون سلامت باشن

الهی هیچ مادری غمِ بچه نبینه

الهی هیچ بچه ای بی مادری نکشه🤲🤲🤲

دقیقا🥺 انشاالله این ویروس لعنتی گورشو گم کنه  الهی بچه هامون زیر سایه هامون سلامت باشن الهی ...

الهی آمین اللهم صلی الله محمد وال محمد