2777
2789
عنوان

تب کودک پنج ساله میشه کمک کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 5912 بازدید | 96 پست
این ویروس تب شدید داره و به دارو مقاومه کاش ببریش دکتر من امشب سومین شبِ که بچم تب داره چن کیلوعه ...

عزیزم حالت تهوع هم داره ؟ بالا میاره 

خدایا شکرت ب خاطر دو گلی که بهم دادی. مراقب همه نی نی ها باش ودامن همه منتظرا رو سبز کن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا نمیدونم هرکس یه چیزی میگه مامانای بیچاره رو سر در گم میکنن

نه به حرف کسی اهمیت نده فقط ببین دکترت چی میگه

منکه انقد میترسم از کم و زیاد شدنه داروی بچم ۱۰۰دفه اندازشو چک میکنم

روانی شدم دیگه از بی خوابی و استرس 

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
عزیزم حالت تهوع هم داره ؟ بالا میاره 

حالت تهوع رو با شربت اندانسترون کنترل کردم

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
این ویروس تب شدید داره و به دارو مقاومه کاش ببریش دکتر من امشب سومین شبِ که بچم تب داره چن کیلوعه ...

سلام 

شما و اسی

کف پای بچه پیاز حلقه شده بذارید ، یا رنده شده( در جوراب نازک)

گلاب توی آب بدیدبخوره

با آب+ سرکه +گلاب  پاشویه کنید 

اسی از همسایه شیاف بگیر

یا اگر همسرت میتونه بره داروخانه شبانه روزی بخره

اینکه اگر چشم آبی و یا مسیحی باشن ازشون دفاع کنیم ،  و اگر رنگین پوست باشن ، بگیم به ما چه ؟  نشونه با کلاسی نیست ،  نشونه زیر پا گذاشتن انسانیت هستش ...   #بخاطرکودکان‌ترسیده‌ی‌بی‌دفاع
خود پزشک ها میگن وقتی شدیده هر ۶ ساعت بدید ۴ ساعت زیاده فقط پاشویه کن با نمک و سرکه و آب ولم انشالله ...

تو ذهنمه برای واکسن ۴ ساعته میدادیم ، درسته؟

اینکه اگر چشم آبی و یا مسیحی باشن ازشون دفاع کنیم ،  و اگر رنگین پوست باشن ، بگیم به ما چه ؟  نشونه با کلاسی نیست ،  نشونه زیر پا گذاشتن انسانیت هستش ...   #بخاطرکودکان‌ترسیده‌ی‌بی‌دفاع
سلام  شما و اسی کف پای بچه پیاز حلقه شده بذارید ، یا رنده شده( در جوراب نازک) گلاب توی آب ...

بالاتر نوشتم

متاسفانه این ویروس به همه چی مقاومه

همه اینکارا رو کردم هیچ کدوم جوابگو نبود

البته این برای شب اول بود

این ویروس ۳شب تب دارع

من الان شب سوم رو میگذرونم

پزوفن آخه شنیدم شش تا هشت ساعت باید بگذره  قبلا دادید عزیزم؟ اگر مشکلی نبوده تا منم همون چهار ...

اگه تب بالاست و قطع نمیشه

پروفن که دادی 4 ساعت بعدش  استامینوفن بده 

۴ ساعت بعدش پروفن ، همینجوری تکرار کن ۴ ساعت این ، ۴ ساعت بعد اون تا تبش قطع بشه

فرزندانم عاشقانه دوستتان دارم و آرزوی من دیدن خوشبختی شماست💗💗

پسرم تا امروز ده روز میشه مریضه تب و گلو درد و آب ریزش بینی هرچی هم دارو دادم دکتر بردم دوبار سرم زدن براش تا دوره خودشو طی نکنه تمام نمیشه به دارو مقاوم

مردی که تو نی نی سایته جای خواهر ماست
مقداری که دارو دادی درسته اگه تبش کم نشد ۴ساعت بفد استا بده مایعات پاشویه یه حوله با اب ولرم خیس ...

وای برای تب،حمام خیلی بده

هرگز بچه ای که تب داره رو حمام نبرید