سلام دوستان پسرم تبش نزدیک به سی و نه بود بهش پروفن دادم پایین نمیاد شیاف هم ندارم . پاشویه کردم بهتر شد نیم ساعت نشد باز گرم شد با توجه به اینکه پروفن رو شش تا هشت ساعته میدن. بنظر شما میشه چهار ساعته بهش بدمش یا زیاده ؟
آقایون تاپیکام نیاین و ریپلای و لایک نکنید اگر اشتباهی جواب آقایی رو دادم.فکر کردم خانومنخدا قبول کنه دوس دارم نوکر حضرت زهرا (س) باشم برام دعا کنید ممنون
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
این ویروس تب شدید داره و به دارو مقاومه کاش ببریش دکتر من امشب سومین شبِ که بچم تب داره چن کیلوعه ...
سلام
شما و اسی
کف پای بچه پیاز حلقه شده بذارید ، یا رنده شده( در جوراب نازک)
گلاب توی آب بدیدبخوره
با آب+ سرکه +گلاب پاشویه کنید
اسی از همسایه شیاف بگیر
یا اگر همسرت میتونه بره داروخانه شبانه روزی بخره
اینکه اگر چشم آبی و یا مسیحی باشن ازشون دفاع کنیم ، و اگر رنگین پوست باشن ، بگیم به ما چه ؟ نشونه با کلاسی نیست ، نشونه زیر پا گذاشتن انسانیت هستش ... #بخاطرکودکانترسیدهیبیدفاع
خود پزشک ها میگن وقتی شدیده هر ۶ ساعت بدید ۴ ساعت زیاده فقط پاشویه کن با نمک و سرکه و آب ولم انشالله ...
تو ذهنمه برای واکسن ۴ ساعته میدادیم ، درسته؟
اینکه اگر چشم آبی و یا مسیحی باشن ازشون دفاع کنیم ، و اگر رنگین پوست باشن ، بگیم به ما چه ؟ نشونه با کلاسی نیست ، نشونه زیر پا گذاشتن انسانیت هستش ... #بخاطرکودکانترسیدهیبیدفاع
پسرم تا امروز ده روز میشه مریضه تب و گلو درد و آب ریزش بینی هرچی هم دارو دادم دکتر بردم دوبار سرم زدن براش تا دوره خودشو طی نکنه تمام نمیشه به دارو مقاوم