2777
2789
خدا روشکر خوبم هروقت امضات میخونم دلم میخواد ی سیگار بکشم ولی جراتش ندارم   . خانواده ما سیگا ...

😂😂😂اوه اوه پس حسابی به هوس میندازتت 😁درخفایدونه بکش ..بمنم حستوبگو ..چون منم دوس دارم ولی تجربه نکردم 😁

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..
😂😂😂اوه اوه پس حسابی به هوس میندازتت 😁درخفایدونه بکش ..بمنم حستوبگو ..چون منم دوس دارم ولی تجربه ...

وقتی دلم میگیره دوس دارم بکشم ولی نمیدونم از کجا تهیه کنم  انگار می‌خوام مواد مخدر جا بجا کنم از ترس میمیرم .بعد تو بگو کجا بکشم سیگار رو ؟همیشه پیش خودم میگم ی روز ی دونه بخرم بکشم بعد میگم وای نکنه دهنم بوی سیگار بگیره آقا خلاصه اینکه دل وجراتشو ندارم.

ولی حس میکنم اگه سیگار بکشم بدنم از درون خنک بشه.

ی بار ب شوهرم گفتم می‌دونی چی گفت؟گفت عزیزم بد جوری مستعد معتاد شدنی زمینه اعتیاد داری مراقب باش   

در حسرت دیدار پدری ب سر میبرم ک آخرین بار دستش توی دستم بود ولبخند روی لبش خشک شد ومنو تنها گذاشت .از وقتی رفت منم خندیدن رو فراموش کردم میشه برای شادی روحش ی صلوات بفرستی.سپاسگزارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی دلم میگیره دوس دارم بکشم ولی نمیدونم از کجا تهیه کنم   انگار می‌خوام مواد مخدر جا بجا کنم ...

🤣🤣🤣حسابی ترسوندیشا

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..
🤣🤣🤣حسابی ترسوندیشا

ن بابا من خیلی از این چیزا میترسم سمتش نمیرم 

در حسرت دیدار پدری ب سر میبرم ک آخرین بار دستش توی دستم بود ولبخند روی لبش خشک شد ومنو تنها گذاشت .از وقتی رفت منم خندیدن رو فراموش کردم میشه برای شادی روحش ی صلوات بفرستی.سپاسگزارم
ن بابا من خیلی از این چیزا میترسم سمتش نمیرم 

انشالله همیشه حال دلت خوش باشه گلم ..آفرین دخمل عاقل 😘

انشالله همیشه حال دلت خوش باشه گلم ..آفرین دخمل عاقل 😘

ممنون از دعای قشنگت عزیزم منم برات بهترین ها رو آرزو میکنم.

قربونت برم شبت خوش

ممنون از دعای قشنگت عزیزم منم برات بهترین ها رو آرزو میکنم. قربونت برم شبت خوش

عزیزدلی 💜💞😘زنده باشی گلم..شبت بهترین ❤️