آشنای دور باشه مانتو شلوار مجلسی ،آرایش صورت ملایم کادو هم ی تومن بیشتر نمیدم کافیه یا بازم بیشتر توضیح بدم
در حسرت دیدار پدری ب سر میبرم ک آخرین بار دستش توی دستم بود ولبخند روی لبش خشک شد ومنو تنها گذاشت .از وقتی رفت منم خندیدن رو فراموش کردم میشه برای شادی روحش ی صلوات بفرستی.سپاسگزارم
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
مراسم مرحوم مهرجویی موهات فر کرده بودی آرایش کرده بودی.
وای مهدی اومده بود دیدیش؟
در حسرت دیدار پدری ب سر میبرم ک آخرین بار دستش توی دستم بود ولبخند روی لبش خشک شد ومنو تنها گذاشت .از وقتی رفت منم خندیدن رو فراموش کردم میشه برای شادی روحش ی صلوات بفرستی.سپاسگزارم
توضیحات عالی بود .فقط الان من نمیدونم مانتو شلوار مجلسی دقیقا چه طوری منظورتونه میشه عکس بدی
عع سلام بهنوش خوبی؟ تو مراسم مرحوم پسیانی موهات لخت بود مراسم مرحوم مهرجویی موهات فر کرده بو ...
😂😂😂شیطون همه جا زیرذره بینتما
خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار میکشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله میشویم وبی صدا میمیریم..
از شوخی گذشته چند وقتی بود کاربریت ندیده بودم خوبی عزیزم
از شوخی گذشته چند وقتی بود کاربریت ندیده بودم خوبی عزیزم
قربونت خوشگلم .توچطوری خوبی عزیزم؟
خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار میکشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله میشویم وبی صدا میمیریم..
خانواده ما سیگاری نداریم حتی آقایون سیگار رو بد میدونن ولی من خیلی دوست دارم ی بار تجربه ش کنم