2777
2789

من عاشق غذاهای سرخ کردنی و فست و تنقلاتم هر تقریبا هر روز برای یه بسته چیپس هم که شده باید بخورم انقدر عاشقشم چطوری رژیم سالم غذا خوردن بگیرم تاحالا خیلی امتحان کردم ولی نتونستم ادامه بدم اراده اش رو نداشتم چیکار کنم؟

پیمان دوست بگسستی ببین که از که بریدی و با که پیوستی😉

چیپس و پفک و شکلات و کنسرو و سوسیس کالباس و سس و توشابه رو باید قطع کنی مگه نهایتا سالی دو سه بار

روغن و تمک طبیعی مصرف کنی

کیک و کلوچه و تنقلات کارخونه ای هم تا حد امکان نخور نون و پنیر شرف داره 

غرق در نیل چه اندیشه کند باران را...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چیپس و پفک و شکلات و کنسرو و سوسیس کالباس و سس و توشابه رو باید قطع کنی مگه نهایتا سالی دو سه بار ر ...

از بین اینا فقط نوشابه رو نمی‌خورم که اونم علاقه ندارم دلم میخواد یه کاری کنم زده بشم از این چیزا

نمیشه ازش گذشت چاق نیستم ولی خب برای سلامتی خیلی بده

اصلا مخصوصا اگه عاشقش باشی 

نمی تونی نخوری اصلا

آن کس که بدم گفت / بدی سیرت اوست / آن کس که مرا گفت نکو / خود نیکوست / حال متکلم از کلامش پیداست / از کوزه همان تراود که در اوست
صبحانه ناهار شام به موقع میخورم  آب زیاد مایعات زیاد  میوه سبزی  روغن حیوانی و زیت ...

روغن حیوانی استفاده میکنم ولی جدیدا یکی از اقواممون سر همین روغن حیوانی دچار کبد چرب شده منم ترسیدم خیلی 

از بین اینا فقط نوشابه رو نمی‌خورم که اونم علاقه ندارم دلم میخواد یه کاری کنم زده بشم از این چیزا

مواد داخلشون رو بدونی از گشنگی نون خشک میخوری ولی اونا رو نه

و اینکه چقدر ضرر دارن و تو سن بالا خطرناکن

غرق در نیل چه اندیشه کند باران را...
مواد داخلشون رو بدونی از گشنگی نون خشک میخوری ولی اونا رو نه و اینکه چقدر ضرر دارن و تو سن بالا خطر ...

یه بار فیلم درست کردن ماکت مرغ رو دیدم که از پوست و موارد دور ریختنی بدن مرغ درست میکردم و با چشم خودم چند روز بعد دیدم که مرغ فروشی کنار خونمون اشغال مرغ هاش رو فروخت به کارخونه دیگه لب نزدم