پسرم داره میره پیش دبستانی امسال.وضعیت مادی مون هم متوسطه (خونه و ماشین داریم ) .سال ۹۹ تیروییدم رو جراحی کردم و خوب شدم .اعصاب ضعیفی دارم تحمل بی خوابی و کم خوابی رو ندارم و کم میارم. از طرفی دلم میخواد دماغم رو عمل کنم البته با پول وام .شما بودین بچه دوم میاوردین ؟یا دماغتون رو عمل میکردین دماغمو عمل کنم دو سال نباید بچه بیارم
من میتونم صبورتر و آرامتر باشم تا وقتی صدای گریه ی نوزاد باعث بیخوابی های شبانه ام نشه و شیرده ...
مرض نگیری😂
اینکه اگر چشم آبی و یا مسیحی باشن ازشون دفاع کنیم ، و اگر رنگین پوست باشن ، بگیم به ما چه ؟ نشونه با کلاسی نیست ، نشونه زیر پا گذاشتن انسانیت هستش ... #بخاطرکودکانترسیدهیبیدفاع
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
اگر برای نی نی کمک نمیکنن ، بچه اولت رو بفرست اونجا از راه مدرسه بره و برگرده همونجا تا تو و نی نی خوابتون تنظیم بشه
حدااقل دیگه فکر نهار شام بچه اول نباشی
البته الان اقدام کنی نی نی تابستون میاد 😘
اینکه اگر چشم آبی و یا مسیحی باشن ازشون دفاع کنیم ، و اگر رنگین پوست باشن ، بگیم به ما چه ؟ نشونه با کلاسی نیست ، نشونه زیر پا گذاشتن انسانیت هستش ... #بخاطرکودکانترسیدهیبیدفاع
مامانم کمک دستم میشه مادر شوهرم تهران نیستن. به ناهار شامش اصلا فکرم نرسیده بود دیگه بدتر 🤐🤐🤐🤐
خب اگر مامانت هست ،شکرخدا
برو خونشون بمون چند هفته
شوهرتم بگو گاهی خریدکنه براشون مثلا میوه ، برنج
اگر الان اقدام کنی تابستون میاد بهتره😅