2777
2789
عنوان

شما بودین بچه دوم می آوردین ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 218 بازدید | 38 پست
من میتونم صبورتر و آرامتر باشم تا وقتی صدای گریه ی نوزاد باعث  بیخوابی های شبانه ام نشه و شیرده ...

مرض نگیری😂

اینکه اگر چشم آبی و یا مسیحی باشن ازشون دفاع کنیم ،  و اگر رنگین پوست باشن ، بگیم به ما چه ؟  نشونه با کلاسی نیست ،  نشونه زیر پا گذاشتن انسانیت هستش ...   #بخاطرکودکان‌ترسیده‌ی‌بی‌دفاع

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اما حتما ماه اول از مادرت یا مادرشوهرت کمک بگیر 

اگر  برای نی نی کمک نمیکنن ، بچه اولت رو بفرست اونجا از راه مدرسه بره و برگرده همونجا  تا  تو و نی نی خوابتون تنظیم بشه 

حدااقل دیگه فکر نهار شام بچه اول نباشی

البته الان اقدام کنی  نی نی تابستون میاد 😘

اینکه اگر چشم آبی و یا مسیحی باشن ازشون دفاع کنیم ،  و اگر رنگین پوست باشن ، بگیم به ما چه ؟  نشونه با کلاسی نیست ،  نشونه زیر پا گذاشتن انسانیت هستش ...   #بخاطرکودکان‌ترسیده‌ی‌بی‌دفاع
جدی میگم اینارو تصور میکنم می گرخم از نوزاد داری

می گذره عزیزم

چشم به هم بزنی داره تاتی تاتی میکنه😘

اما حتما ماه اول از مادرت یا مادرشوهرت کمک بگیر  اگر  برای نی نی کمک نمیکنن ، بچه اولت رو ...

مامانم کمک دستم میشه مادر شوهرم تهران نیستن. به ناهار شامش اصلا فکرم نرسیده بود دیگه بدتر 🤐🤐🤐🤐

چقدر جوابت خوب بود( احتیاج داشتن به مادر شدن دوباره )چقدر زیبا !کاش منم این حس رو پیدا کنم و ازین دو ...

من خبلییییییی دودل بودم چون سنم هم داست بالا میرفت دیگه زمان زیادی نداشتم.رفتم مشهد دعا کردم اگر صلاحمه راضی بشم به آوردن.

غرق در نیل چه اندیشه کند باران را...
من خبلییییییی دودل بودم چون سنم هم داست بالا میرفت دیگه زمان زیادی نداشتم.رفتم مشهد دعا کردم اگر صلا ...

خدا حفظشون کنه ....انشالله اگه به صلاحمه ...خدا بزاره فکر داشتنش رو داشته باشم 

مامانم کمک دستم میشه مادر شوهرم تهران نیستن. به ناهار شامش اصلا فکرم نرسیده بود دیگه بدتر 🤐🤐🤐🤐

خب اگر مامانت هست ،شکرخدا

برو خونشون بمون چند هفته 

شوهرتم بگو گاهی خریدکنه براشون مثلا میوه ، برنج 

اگر الان اقدام کنی  تابستون میاد بهتره😅