2777
2789
عنوان

شما بودین بچه دوم می آوردین ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 218 بازدید | 38 پست
بچه دوم سخت نیست ؟

اگر قصدش رو داری قبل کلاس اول رفتن بچه ات بیار اگر کلا نمیخوای که برو دنبال برنامه هات

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دو دلم ....خیلی سخته تصمیم گیری 

باید همه مدله آمادگی داشته باشی 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

داشتن بچه دوم سخت نیست ؟خودخواهیه که بچم تک باشه؟

من فرزندى ندارم ، از نظر روانشناسى دو فرزند بهتره از تك فرزند هست و فاصله سنى زياد نباشه،  از طرفى فاصله سنى خود شما با بچه هم مهمه ، اما اگر فكر ميكنى توان زايمان و تربيت و تعليم فرزند دوم ندارى اون يه بحث ديگه س

اعصابم دست خودم نیست واقعا ژنتیکی تحملمون پایینه 😁

تو میتونی بهتر باشی و خودت رو کنترل کنی

بگو من میتونم صبورتر و آرامتر باشم 

اینکه اگر چشم آبی و یا مسیحی باشن ازشون دفاع کنیم ،  و اگر رنگین پوست باشن ، بگیم به ما چه ؟  نشونه با کلاسی نیست ،  نشونه زیر پا گذاشتن انسانیت هستش ...   #بخاطرکودکان‌ترسیده‌ی‌بی‌دفاع
من فرزندى ندارم ، از نظر روانشناسى دو فرزند بهتره از تك فرزند هست و فاصله سنى زياد نباشه،  از ط ...

از نظر تعلیم و تربیت مشکلی ندارم تحصیل کرده هستم شوهرمم معلمه ....ولی از نظر توان بارداری زایمان واقعا ترس دارم و نوزاد داری برام فاجعه اس 😔😔😔هزازان دلیل واس بچه نیاوردن دارم ولی تنها یک دلیل واس بچه دوم دارم اونم تک نبودن و تنها نبودن بچمه .واقعا موندم چیکار کنم 

تو میتونی بهتر باشی و خودت رو کنترل کنی بگو من میتونم صبورتر و آرامتر باشم 

من میتونم صبورتر و آرامتر باشم تا وقتی صدای گریه ی نوزاد باعث  بیخوابی های شبانه ام نشه و شیردهی بهش باعث ضعف و بیحالیم نشه 😶

دلیل اصلیت برای بچه دوم چی بود ؟

مهم ترینش خودم بودم.احساس میکردم خودم احتباج دارم به مادر شدن دوباره.نمیدونم چجوری توصیفش کنم.تا سال قبلش اصلاااا نمیخواستم.اصلا هدفم تنهایی دخترم و ....نبود.شوهرمم میگفت هر چی تو بگی چون تو سختی میکشی بیشتر

غرق در نیل چه اندیشه کند باران را...
مهم ترینش خودم بودم.احساس میکردم خودم احتباج دارم به مادر شدن دوباره.نمیدونم چجوری توصیفش کنم.تا سال ...

چقدر جوابت خوب بود( احتیاج داشتن به مادر شدن دوباره )چقدر زیبا !کاش منم این حس رو پیدا کنم و ازین دو دلی مضخرف بیام بیرون