پسرم داره میره پیش دبستانی امسال.وضعیت مادی مون هم متوسطه (خونه و ماشین داریم ) .سال ۹۹ تیروییدم رو جراحی کردم و خوب شدم .اعصاب ضعیفی دارم تحمل بی خوابی و کم خوابی رو ندارم و کم میارم. از طرفی دلم میخواد دماغم رو عمل کنم البته با پول وام .شما بودین بچه دوم میاوردین ؟یا دماغتون رو عمل میکردین دماغمو عمل کنم دو سال نباید بچه بیارم
من فرزندى ندارم ، از نظر روانشناسى دو فرزند بهتره از تك فرزند هست و فاصله سنى زياد نباشه، از طرفى فاصله سنى خود شما با بچه هم مهمه ، اما اگر فكر ميكنى توان زايمان و تربيت و تعليم فرزند دوم ندارى اون يه بحث ديگه س
اعصابم دست خودم نیست واقعا ژنتیکی تحملمون پایینه 😁
تو میتونی بهتر باشی و خودت رو کنترل کنی
بگو من میتونم صبورتر و آرامتر باشم
اینکه اگر چشم آبی و یا مسیحی باشن ازشون دفاع کنیم ، و اگر رنگین پوست باشن ، بگیم به ما چه ؟ نشونه با کلاسی نیست ، نشونه زیر پا گذاشتن انسانیت هستش ... #بخاطرکودکانترسیدهیبیدفاع
من فرزندى ندارم ، از نظر روانشناسى دو فرزند بهتره از تك فرزند هست و فاصله سنى زياد نباشه، از ط ...
از نظر تعلیم و تربیت مشکلی ندارم تحصیل کرده هستم شوهرمم معلمه ....ولی از نظر توان بارداری زایمان واقعا ترس دارم و نوزاد داری برام فاجعه اس 😔😔😔هزازان دلیل واس بچه نیاوردن دارم ولی تنها یک دلیل واس بچه دوم دارم اونم تک نبودن و تنها نبودن بچمه .واقعا موندم چیکار کنم
مهم ترینش خودم بودم.احساس میکردم خودم احتباج دارم به مادر شدن دوباره.نمیدونم چجوری توصیفش کنم.تا سال قبلش اصلاااا نمیخواستم.اصلا هدفم تنهایی دخترم و ....نبود.شوهرمم میگفت هر چی تو بگی چون تو سختی میکشی بیشتر