2777
2789
عنوان

شما بودین بچه دوم می آوردین ؟

218 بازدید | 38 پست

پسرم داره میره پیش دبستانی امسال.وضعیت مادی مون هم متوسطه (خونه و ماشین داریم  ) .سال ۹۹ تیروییدم رو جراحی کردم و خوب شدم .اعصاب ضعیفی دارم تحمل بی خوابی و کم خوابی رو ندارم و کم میارم. از طرفی دلم میخواد دماغم رو عمل کنم البته با پول وام .شما بودین بچه دوم میاوردین ؟یا دماغتون رو عمل میکردین دماغمو عمل کنم دو سال نباید بچه بیارم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام گلم

اینا همه به کنار

اول باید روی آرامشت کار کنی و اعصابت رو اوکی کنی 

از شنبه برو دکتر مشورت بگیر و دربارش مطالعه کن 

موفق باشی 

اینکه اگر چشم آبی و یا مسیحی باشن ازشون دفاع کنیم ،  و اگر رنگین پوست باشن ، بگیم به ما چه ؟  نشونه با کلاسی نیست ،  نشونه زیر پا گذاشتن انسانیت هستش ...   #بخاطرکودکان‌ترسیده‌ی‌بی‌دفاع
۲۹ سالمه 

اگر همسرت هم موافقه بچه دوم اقدام كن ، نذار فاصله سنى بچه ها زياد بشه، بعد كه بچه ت سه چهار سالش شد اون موقع دماغتو عمل كن ، البته به نظر من همين الان با همين دماغ زيباترى