2777
2789
عنوان

انگار همه باهام مشکل دارن 💔

256 بازدید | 32 پست

اوموم خوابگاه دیر رسیدم باهم دوست شدن اومدم اتاق بو گند میداد بعد چند تا شیشه ترشی اوردم (تازه انداخته کیپه بو نداره) اومدن گفتن از بعد از ظهر که بعضیا اومدن اتاق بو گرفته 😐

حالا تو یخچال گوجه خیار پوسیده بود  پفک کپک زده از زیر تختمم دراوردم حتی 😐

اینارو گفتم گفتن نه از بعد از ظهر بو اومده درحالی که این چیزا از قبل بود و چیزی حس نمیکردیم 😳

رفتارشون خیلی بده ترم اولی ام دلم میخواد گریه کنم اصلا 😭

من حتی غذام داخل اتاق نمیخورم درحاای که خودشون میخورن از طرفی خیلی بی ادبن و توهین میکنن 😐😐😐

اتاقمم نمیشه عوض کنم 😓

.....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چ طاقتی داری دخترررر،، بزن فکشونو بیار پایین نذاز بهت بی احترامی بشههههههههههههه

شاید خیلی حرف‌ها گفته بشه، و خیلی حرف ها نوشته بشه...اما یه چیزایی تو دل آدم میمونه یه چیزایی به دلِ آدم...
با سرپرست صحبت کن یا درخواست کتبی بنویس اتاق عوض میشه

اخه چون خودم این اتاقو انتخاب کردم قبلا خیلی باهام بدرفتار میکنه و بعد دیگه عوض نمیکنه اتاقمو دلم میخواد برگردم شهرم 😓

.....

چ طاقتی داری دخترررر،، بزن فکشونو بیار پایین نذاز بهت بی احترامی بشههههههههههههه

نمیتونم بخدا خیلی بی زبونم خونه خودمون باشه جر میدم ولی بیرون زود استرس میگیرم و حالم بد میشه

.....

نمیتونم بخدا خیلی بی زبونم خونه خودمون باشه جر میدم ولی بیرون زود استرس میگیرم و حالم بد میشه

کدوم شهر دانشجویی مگه؟؟؟

شاید خیلی حرف‌ها گفته بشه، و خیلی حرف ها نوشته بشه...اما یه چیزایی تو دل آدم میمونه یه چیزایی به دلِ آدم...
اخه چون خودم این اتاقو انتخاب کردم قبلا خیلی باهام بدرفتار میکنه و بعد دیگه عوض نمیکنه اتاقمو دلم می ...

اول دانشگاه یکم سختی داره 

ممکنه اتفاقایی بیوفته اولش میگی چ بد 

ولی بعد میفهمی چقدددددددد خوب شد

ان شاالله مشکلت حل بشه عزیزم 

ان شاالله که میشه  یکم با سرپرست صحبت کنی نهایتا درخواست کتبی بدی اوکی میشه و اینکه چرا بچه ...

بخدا تازه 4 ساعته اومدم 😓 چه مشکلی اخه اومدم خواب بودن وسایلم و گذاشتم دیگخ جابجا نکردم که بیدار نشن بعد رفتن بیرون من جابجا کردم بعد اومدن شروع کردن بهانه اوردن 

.....

نزدیک شهر خودمه 3 ساعت فاصلس ولی خب نمیتونم همش برم بیام که سختمه 😢

تو این دوره زمونه نمیشه بی‌‌زبون بود،همیشه حرف هاای دندون شکن پیش خودت آماده داشته باش🥲😁