2777
2789
عنوان

حکمت خدا و...بیایین تابگم

775 بازدید | 14 پست

ناخواسته باردارشدم.با وجودپیشگیری

بعددارچین و زعفرون خوردم تابیفته اما نیفتاد

بعدش پشیمون شدم و ازخدا ترسیدم نگهش داشتم قلبش تشکیل شد دوباره رفتم سونو توی ۱۰ هفته اما گفت تو ۶ هفته مونده و قلبش وایساده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمی دونم والا  خدا می دونه  چون میگی دلم اروم نمی گیره  میگم این کارو بکن  م ...

بخدا اصلا شرایط بارداری نداشتم وضع مالیمون بد و اون موقع تو جنون گفتم بزارتموم شه حتی هرچند همون موقع دلم آروم نبود بعدش قبولش کردم گفتم توکارخدا دخالت نکنم دیگه اینجوری پییش رفت..همش میگم نکنه کارمن تاثیر گذاشته از طرفی هم تختیم تو بیمارستان میگفت ۴ تا آمپول زده تا بچش سقط شه اما نشده بود و زایمان کرده بود

نمی دونم والا  خدا می دونه  چون میگی دلم اروم نمی گیره  میگم این کارو بکن  م ...

مرسی نظر لطفته

تیلی با خدا حرف زدم ولی حالم بده میگم شاید کم کاری کردم که اینجوری شد بخدا یه حال بدی دارم که حد نداره

مرسی نظر لطفته تیلی با خدا حرف زدم ولی حالم بده میگم شاید کم کاری کردم که اینجوری شد بخدا یه حال بد ...

خدا ارحم الراحمینه گلم 

به شرط توبه می بخشه 

نا امیدی از رحمت خدا بعد کفر بزرگترین گناهه و اتفاقا کار شیطونه

بهش گوش نکن 

شیطون بزرگترین لشگرو سپاهشو برای نا امید کردن ادما از رحمت خدا میفرسته 

فولات بدنتو زیاد کن 

نوروبیون و ویتامین ب تزریق کن 

تا طبعت گرم میشه و حالت بهتر میشه و امیدتو به دست میاری خیلی موثره

به خدا قول بده تو اینده ی نزدیک یه دونه بچه به خاطر زیاد شدن شیعه ی امام زمان جا همین میاری 

تو سوره بقره بود فکر کنم

نوشته بود بچه هاتونو از ترس فقر نکشین 

خدا روزی رسونه  

اگه می خوای ایمانت به روزی رسون بودن خدا زیاد بشه 

بعد نماز صبحت ایه ی مایده اسمانی رو سه بار با معنی و توجه بخون 

همون روز خدا برات یه غذا اماده میرسونه

من هر وقت می خونم 

یا شوهرم همون روز یه غذا از بیرون می گیره 

یا میارن دم در برام 

با یه جای دیگه خدا قسمت و روزیم می کنه 

خلاصه اثرسو بارها دیدم 

همسایمون بهم گفت و منم خوندم و به مامانمم گفتم خونده بود جواب گرفته بود 

تو گروه هم گذاشتم اومدن گفتن  جواب گرفتیم  

ایه ی 114 سوره مائده هست کار خدا دقیقا به تعداد سوره های قرآنه و در مورد حضرت عیسی علیه السلا ...

ممنون عزیز از راهنماییت

باشه حتما میخونم 

همش دوس دارم یه خواب ببینم خدا بهم بگه تقصیر تو نبوده و خ است خودم بوده...یعنی میشه

من اولش میخواستم اما اتفاقا یاد همون آیه افتادم که خدا میگه بهدخاطر فقر نکشین و براهمین پشیمون شدم و دیگه کاری نکردم

فکر نکنم تا شیش هفتگیش اثر اونا مونده باشه کی خوردیشون ؟؟ 

همون اول که فهمیدم فک کنم اون موقع سه هفتم بود

بعدش تو ۶ هفتگی رفتم گفت قلب تشکیل شده اما فک کنم ۴ روز بعدش تو شکمم مرده بود و من توی دو هفته بعدش فهمیدم

همون اول که فهمیدم فک کنم اون موقع سه هفتم بود بعدش تو ۶ هفتگی رفتم گفت قلب تشکیل شده اما فک کنم ۴ ...

پس حتما کفاره بده و حسابی توبه کن 

امشبم که شب حمعه هست و شب بخششه 

حتما دعا کمیل بخون

خالصانه بخون 

خیلی حال ادمو خوب می کنه 

ادم لازم داره شب جمعه ها بخونتش وگر نه نا امیدی ادمو داغون می کنه 

حصرت علی شب جمعه ها رو احیا می گرفته 

اگه می تونی تا سحر بیدار باش 

سوره اسرا بخون 

سوره های طواسین  و نماز شب 

پس حتما کفاره بده و حسابی توبه کن  امشبم که شب حمعه هست و شب بخششه  حتما دعا کمیل بخون ...

کاش وقتی مردم نشونم بدم دست من نبوده و سرنوشتش بوده...من تا زمانی که نفس میکشم ازخدا معذرت میخوام ولی خدا خودش میدونه چقد همون لحظه حالم بود........باشه ممنونم  ...از راهنماییت عزیز