2777
2789

دوستان گلم سلام 😍♥

لطفا بگین چه کارهایی برای زیباییتون انجام میدین منظورم ژل و عمل و تزریق و اینجور چیزانیست 

منظورم کاراهای طبیعی هست برای پوست و مو و اندام

من🙋🏻‍♀️ یه دختر اسفندی ام⛄❄ شیطون و خوشخنده 😍😜 عاشق آشپزی ونقاشی ام🦋 همیشه یادت باشه برای هدف زندگیت باید بجنگی تابهش برسی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودمم میگم 

من روتین پوستی دارم هم صبح و هم شب انجام میدم بیرون میرم فرقی نداره هوا افتابی باشه یا بارونی حتما ضد افتاب میزنم یخ میزنم به صورتم برای کوچک شدن منافذ 

با تیغ اصلاح میکنم همیشه 

من🙋🏻‍♀️ یه دختر اسفندی ام⛄❄ شیطون و خوشخنده 😍😜 عاشق آشپزی ونقاشی ام🦋 همیشه یادت باشه برای هدف زندگیت باید بجنگی تابهش برسی
ورزش ، کراتین روغن تراپی مو ، کاشت ناخن، اکستنشن مژه ، فیشیال 

از فیشیال راضی هستی گلم؟ 

تو روتین پوستی رعایت کن  ورزش کن

اره رعایت میکنم حس خوبی بهم میدت

ماسک ابکشی و بعد حمام برای مو روتین پوستی مرطوب کنتده و ویتامین سی و ضدآفتاب قبل حمام هم یه ماسک خان ...

عزیزم وقتی ویتامین سی استفاده میکنی جوش نمیزنه پوستت؟ 

خوبه اره 

😍😍😍

خانما یچیزی میگم خیلی بدردتون میخوره 

برای سیاهی ارنج زانو قوزک پا هفته ای سه بار این قسمتهارو با کیسه و سفید اب بکشین بعد از حمام با روغن زیتون + مرطوب کننده قشنگ چرب کنین خیلی خوب میشه رنگش روشنتر میشه

ابرو خیلی تاثیر داره اگه لازمه میکرو یا فیبرو بشه 

پوست صاف و شاداب هم،پاکسازی میتونه موثرباشه

به مذاهب و اقوام و ادیان ایران رنگارنگ و قشنگمون فقط ی آدم ناآگاه و ...میتونه بی احترامی کنه😙کاربر،امضا،تاپیک ببینم در این رابطه نی نی یارا ب ریز تگ شده و در صورت عدم همکاری نی نی یارای عزیز اقدامات مقتضی انجام خواهد گرفت☺️     کوردم ئەمن🔅
ابرو خیلی تاثیر داره اگه لازمه میکرو یا فیبرو بشه  پوست صاف و شاداب هم،پاکسازی میتونه موثرباشه

اره الان دربه در دنبال اینم چی بزنم به ابروهام پر بشه به نظر شما روغن شتر مرغ خوبه؟ 

اره الان دربه در دنبال اینم چی بزنم به ابروهام پر بشه به نظر شما روغن شتر مرغ خوبه؟ 

من شنیدم کرچک خوبه،خریدم دو روزه میزنم

به مذاهب و اقوام و ادیان ایران رنگارنگ و قشنگمون فقط ی آدم ناآگاه و ...میتونه بی احترامی کنه😙کاربر،امضا،تاپیک ببینم در این رابطه نی نی یارا ب ریز تگ شده و در صورت عدم همکاری نی نی یارای عزیز اقدامات مقتضی انجام خواهد گرفت☺️     کوردم ئەمن🔅
من شنیدم کرچک خوبه،خریدم دو روزه میزنم

ععه من یه بار زدم ابروهام بیشتر ریخت 🥺