2777
2789
عنوان

برای مهمونی عصرانه کنار سالاد ماکارونی چیا بزارم

| مشاهده متن کامل بحث + 901 بازدید | 40 پست
ن فقط سالاد ماکارونی میخوام درست کنم ولی کنارش نمیدونم چیا بزارم و این ک یک بسته ماکارونی فرمی برای ...

گمون نکنم اندازه باشه اگ بخور باشن

آخرش نفهمیدیم چی به چیه؟مادویدیمو نرسیدیم: بعضیا نشستندو رسیدند!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها فقط سالاد ماکارونی بس نیس؟🤔چون اکثرا اسم غذا گفتین

میشه برای بازگشت محبت شوهرم به من وآرامش و خوشبختی به زندگیم یه صلوات یا امن یجیب مهمونم کنین؟🥺🥲سوال ورزشی داشتین بپرسین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم🥰
گمون نکنم اندازه باشه اگ بخور باشن

آخه دوتاشون بچه ی کوچیکن🤔

میشه برای بازگشت محبت شوهرم به من وآرامش و خوشبختی به زندگیم یه صلوات یا امن یجیب مهمونم کنین؟🥺🥲سوال ورزشی داشتین بپرسین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم🥰
واین ک ی بسته ماکارونی شکلی برای۸نفرکافیه؟

دو بسته با کالباس و ذرت و سیب زمینی و خیارشور کافیه

لطف میکنی یه صلوات مهمونم کنی؟الهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ....دختری از جنس خوشبختی/پر از امید به زندگی/پر از حس خوب❤️💫😇💕///اگه میخوای به معجزات خدایی برسی تاپیک معجزه زندگی به بعد منو بخون دوست من🤍
نه اصلا. دو بسته ش کن حتما

دوتا از مهمونا بچه کوچیکن‌ ها

بچه ها فقط سالاد ماکارونی بس نیس؟🤔چون اکثرا اسم غذا گفتین

اسنک هم تهیه کن براشون

هر نفر دوتا

لطف میکنی یه صلوات مهمونم کنی؟الهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ....دختری از جنس خوشبختی/پر از امید به زندگی/پر از حس خوب❤️💫😇💕///اگه میخوای به معجزات خدایی برسی تاپیک معجزه زندگی به بعد منو بخون دوست من🤍

فلافل هم خوبه کنارش یا حلیم بادمجان

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.
بورک درست کن یا ساندویچ مثلثی 

چقدر دلم میخواد بورکو امتحان کنم

حس میکنم خیلی محشره