هر سال روز مادر و عید و تولدش براش کادو میگیرم اونم هر مناسبتی باشه واسه من کادو میگیره ولی من هدیههای اونو نگه میدارم اون هر چی من میخرم میبره رنگ یا طرحشو عوض میکنه. الآن براش کیف خریدم ولی استرس دارم خوشش نیاد به نظرتون چطوره؟ خودش همیشه ساده پوشه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
احتمال زیاد... کلا هر چی بگیرم باز خودش ذوق داره بره بچرخه تو مغازه ببینه دیگه چی هست و به قول خودش ...
اشکال نداره ناراحت نشو عادتشه دیگه ولی خدارشکر قدر میدونه به تو هم کادو میده پس از عادتشه یا سلیقه خودشو بیشتر دوس داره
۹۲کیلو(زمستون۱۴۰۱)...۹۰کیلو(۲۱فروردین۱۴۰۲)...۸۴کیلو(۱۴۰۲/۲/۱۴).....هدف اینده در عرض ۳ هفته تا یک ماه:وزنِ زیر ۸۰ کیلو......تونستممم💪🫀۷۹/۹۰۰(۴خرداد۱۴۰۲) ...۷۸ کیلو در ۳۱ خرداد...هدف بعدی رسیدن به وزن ۷۵ کیلو در ۳۱تیر(ورزش از نیمه دوم ماه)جااانن بهش رسیدددمممم۷۵کیلووو😍😍😍
منم مادرم همینطوره عمدی نیست من خودمم بگیرم بدترم هست چون رودربایستی با من نداره با عروسا داره... وسواس داره هر چی بگیرم به نظرش میتونستم بهترش زو بخرم چیزی نمیگه اما متوجه میشم میریم مغازه صدبار میچرخه گرونم میخره اخرشم میاد خونه میگه یکی شبیه این رو داشت ولی جنسش یا طرحش بهتر بود نمیدونم از کجا خریده و... خستگی تو تن ادم میمونه بخاطر همین من واقعا میخرمم انتظار خوشحالی ندارم مدلشه دیگه
قشنگه دستت دردنکنه منم مادرم همینطوره عمدی نیست من خودمم بگیرم بدترم هست چون رودربایستی با من ...
دقیقا اخلاقشونه وگرنه از رو بدجنسی نیست یا اینکه بخواد بگه سلیقهی من بده کلا تو خرید وسواس داره هر چیزی واسه منم میخره میاد واسم توضیح میده که این مدلم داشت اون جنسیم داشت مونده بودم کدومو بگیرم و تو اگه خواستی برو عوضش کن...ولی من چنین اخلاقی ندارم و کادو گرفتن واسم راحته هر چی مامانم بگیره یا مادرشوهرم میپسندم وسخت نمیگیرم