2789
عنوان

یه لحظه لطفا

74 بازدید | 35 پست
یه دردی تقریبا هر نیم ساعت یه بار از کمرم میگیره تا میاد زیر دلم سی چهل ثانیه میگیره ول میکنه هفته چهل بارداریم بنظرتون دردای کاذبه یا دیگه وقتشه؟؟؟؟؟ از نظر روحی داغونم وسط هر دردی که میاد میزنم زیر گریه شوهرم پیشم نیس ماموریته خونه بابامینام همه خوابن داشتم با شوهرم حرف میزدم گفتم کاش بودی گفت چیکار کنم دیگه نیستم خدا بهت کمک کنه بعدم گفت برم بخوابم باهاش قهر کردم کلی هم غر زدم دلم میخواد حداقل یه امشبو دیرتر میخوابید احساس بی کسی میکنم با اینکه همه اطرافیانم بهم محبت میکننو دوستم دارن 😔
امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف سوبرای شفا بیماران دعا کنیم خیلیا منتظر سلامتی عزیزانشونن و چشم به راه... خدا میگه منو صدا کنید تا شما رو اجابت کنم 🤲🏻
این وسط دندون دردم دارم
امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف سوبرای شفا بیماران دعا کنیم خیلیا منتظر سلامتی عزیزانشونن و چشم به راه... خدا میگه منو صدا کنید تا شما رو اجابت کنم 🤲🏻

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نیم ساعتی یه باره آخه
میترسم آرزو دوست دارم تا میتونم تو خونه باشم از صدای جیغ بقیه میترسم خودم خیلی روحیه قشنگی دارم
Saye71 عزیزم زیر دل یا بالای دل فرقی نمیکنه؟ آخه کلاس که بودیم میگفت باید از زیر جناغ سینه دردا شروع بشه که بهش بگیم درد اصلی؟
برو دوش بگیر اگه می تونی بخوابی یه کم بخواب اگر نه پیاده روی کن تو خونه و ورزشها رو انجام بده بزار فاصله دردات کمتر که شد برو بیمارستان

اللهم عجل لولیک الفرج (اللهم صل علی محمد و آل محمد)

خوب خانمی شوهرت حتما سرکار بوده و خسته هست توهم بارداری و الان خیلی حساسی الکی خودتو ناراحت نکن فکر کنم دردات شروع شده صبر کن ۱۰ دقیقه یه بار شد همه رو بیدار کن راستی نی نی دختره یا پسر؟ اسمش چیه؟ بیمارستان نزدیکه یا دور؟ اگه دوره زودتر برو بیمارستان