2777
2789
من سه بار زدم ولی دیگه توبه کردم نشستم طبیعی باردار شدم دیگه حوصله ی دکتر و امپولو ندارم

واقعااا آخی خداروشکر اره به خدا من دفعه اولم بود ولی ۳ ماه دارو مصرف کردم و آمپول باز بعد این آزادسازی گفت ادامه بده اگه باردار نشدی منم دیگه خسته شدم هی هورمون هورمون ضرر ندارن ادامه ندم دیگه خسته شدم آخه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعااا آخی خداروشکر اره به خدا من دفعه اولم بود ولی ۳ ماه دارو مصرف کردم و آمپول باز بعد این آزادسا ...

بار سوم که زدم دو تا تخمدانام پر از کیست شدن واقعا عوارض دارن

شما چند وقته تو اقدامی؟

بار سوم که زدم دو تا تخمدانام پر از کیست شدن واقعا عوارض دارن شما چند وقته تو اقدامی؟

اااا چرااا مگه دکتر چک نمیکنه من ۳ ماه دارو مصرف کردم لتروزول و دوفاستون و آمپول اچ ام جی ۸ پریود ۱۲ روز پیشم بعد سونو آمپول اچ سی جی برای آزادسازی تخمک من تو این ۳ ماه همش ااقدامم ولی بعد آمپول گفت ۱روز در میان ولی نشدم درد پریود دارم خیلی😥

سینال اف زدم تخمدانامو خیلی تحریک کرد دکترم سونو کرد گفت دیگه نزن 

به من گفت داروها و ادامه اگه باردار نشدی که نشدم و سونو باز از اول داستان داروها چرا شانس ما اینه آخه 

چون زود خودمونو میدیم دست دکترا و داروهای پرعوارضشون

کلی هم نذر کردما نمیدونم حتما حکمتیه شوهرم میگه ول کن تازه اعصابت آروم شده داروها تموم شدن بیخیال باش هی دکتر دارو سونو آمپول راست میگی چاره ای نداشتیم خب 😥

چرا باز برا ماه دیگه بهم سونو داده که باز آمپول آزاد سازی بده پس می‌دونه نمی‌شدم حامله 😥

یه مدت خودتو تقویت کن ببین باردار میشی یا نه

من تو مطب دکترم یه خانمی بود میگفت تنبلی دارم اومدم اینجا هی قرص  و امپول سه بار باردار شدم که دوبارش خارج رحمی بود یه بارش پوچ بود میگفت دیگه از دکتر اومدن خسته شدم و ول کردم همه چیو . بعد چند ماه طبیعی باردار شده بود و یه پسر داشت

من خودمم با این قرص و امپولا یه بار باردار شدم که رفتم سونو و گفت  پوچه سقط کردم میگن این قرصا باعث رشد فولیکول نامرغوب میشن واسه همون بارداری پوچ میدن

شوهر من که گفته وای به حالت اگه دوباره بری دکتر و امپول دور ناف بزنی 

یه مدت خودتو تقویت کن ببین باردار میشی یا نه من تو مطب دکترم یه خانمی بود میگفت تنبلی دارم اومدم ای ...

آخییی عزیزم داروهای تقویت برای بچه و تخمک و اسپرم زیاد داده مصرف کردم ولی دیگه نمیدونم