2777
2789

معلم تاریخه خیلی خیلی اخلاقش بده 

بلند میکنه هر جلسه میپرسه بلد نباشی انواع توهینا رو میکنه جلو کلی آدم تحقیرت میکنه سر همین بچه ها استرس میگیرن اشتباه جواب میدن

اصلا تابه حال نخندیده اول سالم گفت از مسخره بازی بدم میاد و هیچکی حق نمک پروندن نداره

حدود ۵٠ و خورده ای سالشه 

همه بچه ها ازش مثل چی میترسن 

خود مدرسه کاری نداره نمیشه به آموزش پرورش گفت؟ 

برو اموزش پرورش 

با چند نفر هم برید حتما 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

جای این مدل معلما خالیه واقعا😁 بس که بچه ها درس نخون و پررو شدن

مراحل روشنفکری در ایران😎:۱_مخالفت با دین و مذهب ۲_بیان تک جملاتی از نیچه وصادق هدایت و فروغ فرخزاد و...،۳_نگهداری سگ و گربه و آن را بیشتر از فرزند نداشته دوست داشتن🙈۴_مخالفت با چيزي که بقیه موافقند و موافقت با چيزي که بقیه مخالفند.۵_رسیدن به نهایت خودخواهی با این الگو که هرچیزی که سبب ناراحتی توست از زندگی حذفش کن به جای اینکه راه حل را دریابی....مراحل روشنفکری واقعی😶:1_احترام به تمامی مذاهب و ادیان😋 2_کسب اطلاعات و ارائه مطلب از منبع درست نه از ذهن خود، 🙃3_ ادب ادب ادب😌4_شخصیت بسیار والا 5_مطالعه کتاب و مقاله...این امضا برای تفکر است، لطفا مهربان باشیم🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یواشکی از توهینا فیلم بگیرین بذارین تو فضای مجازی

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️              

یواشکی از توهینا فیلم بگیرین بذارین تو فضای مجازی

بعدشم پای خودشون گیر بیوفته😂

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

احیانا اسمش ناطق نی؟😂

ما سر ریاضی این اتفاق افتاد برای یکی از دوستام استرس گرفت نتونست جواب بده بعد اون دوستمم مشکل قلبی داشت رنگش کامل پریده بود بعد یکی از دوستام پاشد ازش دفاع کرد ک چه کاریه و اینا بعد گفت تا تو باشی ما سر کلاس نمیشینیم پاشد رفت بیرون ما عم جو گرفت رفتیم بیرون معلمه با سه چهار نفر خودشیرین به کلاس ادامه داد ولی خب جلسه ی بعد عذرخواهی کرد....

کجاش خوبه معلم سختگیر فرق داره این فقط توهین میکنه به بقیه  

شوخی کردم کسی حق توهین نداره ولی معلمای سخت گیر بنظرم خوبن واقعا

مراحل روشنفکری در ایران😎:۱_مخالفت با دین و مذهب ۲_بیان تک جملاتی از نیچه وصادق هدایت و فروغ فرخزاد و...،۳_نگهداری سگ و گربه و آن را بیشتر از فرزند نداشته دوست داشتن🙈۴_مخالفت با چيزي که بقیه موافقند و موافقت با چيزي که بقیه مخالفند.۵_رسیدن به نهایت خودخواهی با این الگو که هرچیزی که سبب ناراحتی توست از زندگی حذفش کن به جای اینکه راه حل را دریابی....مراحل روشنفکری واقعی😶:1_احترام به تمامی مذاهب و ادیان😋 2_کسب اطلاعات و ارائه مطلب از منبع درست نه از ذهن خود، 🙃3_ ادب ادب ادب😌4_شخصیت بسیار والا 5_مطالعه کتاب و مقاله...این امضا برای تفکر است، لطفا مهربان باشیم🥰