میاد سرخود خونمون میگه داشتم رد میشدم اومدم یه سر زدم😑 اصلا خونه هامون نزدیک نیست بعد میاد توی اتاقامو میگرده میگه دنبال موچین میگردم میره سر کمد لباسام ببینه جدید چی خریدم! خب خیلیاش قیمتش بهشه میره به مامانش میگه فرداش زنگ میزنن بافت چقدر گرون شده مردم میخرن ۵۰۰تومن🙄 یا با پول خودم کیف چرم میخرم میگه مردم چه پولا دارن چرم میخرن🙄 هرچی به همسرم میگم باهاش حرف بزن نمیزنه خیلی بددهن و بی ادبه تو روی باباشم وایمیسه میگه از پول شراکتت بده به من سهمتو! دنبال سهم شوهرمم هست هی میگه تو پولای بابارو برمیداری درحالی که همه کارا با همسرمه! اونم چون ناراحت میشه کمتر برمیداره از سهمش کلافه م کرده
وای که بدونی چقدر خونه ش بهم ریخته و شلخته س انقدر کثیفه که اصلا نمیتونم توی خونه ش بمونم تازه من ...
یا با رفتارش کنار بیا یا بهش بگو دو خونت فضولی نکنه
خدا رو مثل آدما فرض نکن. برای اون زمان مهم نیست. زمانش که شد، خودش خواسته ات رو بهت میده.زندگی من منشا تمام اتفاقای خوب دنیاست❤خدایا شکرت❤بعد ی سقط و یک سال اقدام بیبی چکم دوروز مونده ب ولادت پیامبرمون مثبت شد خدایا خودت مواظب تودلیم باش💚1402/9/7رفتمNT فندقم 12هفته و2 روزش بود و سالم،دکترم احتمال داد دختره ❤تودلیم ۱۴۰۳/۳/۱۴ساعت ۴به دنیا اومد 💛خدایا شکرت💜