2777
2789
عنوان

خواهرشوهرم خیلی فضوله چیکارش کنم😂🥴

| مشاهده متن کامل بحث + 408 بازدید | 21 پست
اخه من اینجوری تربیت نشدم اصلا نمیتونم چیزی بگم همه ش ناراحتم میکنن بهشون لبخند میزنم به روی خودم نم ...

منم مثل شما بودم اروم ومظلوم .ولی دیدم نمیشه من بهم بدجور برمیخوره ببینم طرف بخواد بگه تو عددی نیستی 

خودت باش، ارزش اصل از کپی خیلی بیشتره.  
وای که بدونی چقدر خونه ش بهم ریخته و شلخته س انقدر کثیفه که اصلا نمیتونم توی خونه ش بمونم تازه من ...

یا با رفتارش کنار بیا یا بهش بگو دو خونت فضولی نکنه

خدا رو مثل آدما فرض نکن. برای اون زمان مهم نیست. زمانش که شد، خودش خواسته ات رو بهت میده.زندگی من منشا تمام اتفاقای خوب دنیاست❤خدایا شکرت❤بعد ی سقط و یک سال اقدام بیبی چکم دوروز مونده ب ولادت پیامبرمون مثبت شد خدایا خودت مواظب تودلیم باش💚1402/9/7رفتمNT فندقم 12هفته و2 روزش بود و سالم،دکترم احتمال داد دختره ❤تودلیم ۱۴۰۳/۳/۱۴ساعت ۴به دنیا اومد 💛خدایا شکرت💜

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وا اینا دیگ کی ان،ببین اینکارو کن با ارامش و خونسردی باشوهرت صحبت کن بگو من حریم شخصی دارم خجالت میک ...

باورکن خجالت میکشم یهو چیزی پیدا کنه زناشوییبالاخره نمیخوام بدونه!

همسرم وقتی بهش میگه کلی جلوی همه بی احترامی میکنه و فحش میده جلوی بزرگای فامیل هم همینجوره کلا

باورکن خجالت میکشم یهو چیزی پیدا کنه زناشوییبالاخره نمیخوام بدونه! همسرم وقتی بهش میگه کلی جلوی همه ...

همش دست خودته عزیزم .لبخند نزن بهش حس واقعیتو نشون بده بزار متوجه شه ناراحتی 

از حرفاشم اصلا نترس بزار هر فکری میخواد بکنه دربارت .مهم سلامتی روحی خودته .ادمای سمی رو از خودت دور کن چون انرژیتو میگیرن و حس بد بهت میدن

از حرفاشم اصلا نترس بزار هر فکری میخواد بکنه دربارت .مهم سلامتی روحی خودته .ادمای سمی رو از خودت دور ...

خیلی دلم میخواد دورشون کنم ولی دائم تماس میگیرن چرا نمیای اینجا بعد تا میرم دائم سوال پیچم میکنن از خصوصی ترین مسائل سردربیارن حس میکنم هی میخوان با زندگی دخترشون مقایسه کنن منو اخه همسر خوبی نداره و دلشون نمیخواد همسر منم بامن خوب باشه! خیلی حسودن و چشم تنگ

نه بابا تازه بدتر داستان درست میکنه بی عرضه س کلید گم میکنه😑

دیگ گلم باید بالاخره یکاری کنی ما هرچی میگیم ی بهونه میاری 

مرگ یبار شیون یبار 

اگ واقن اذیتی ی حرکت بزن خووووو

با احترام به همه هیترام ولی میپیچونمشون لای پیپرام😎😉