2777
2789

میاد سرخود خونمون میگه داشتم رد میشدم اومدم یه سر زدم😑 اصلا خونه هامون نزدیک نیست بعد میاد توی اتاقامو میگرده میگه دنبال موچین میگردم میره سر کمد لباسام ببینه جدید چی خریدم! خب خیلیاش قیمتش بهشه میره به مامانش میگه فرداش زنگ میزنن بافت چقدر گرون شده مردم میخرن ۵۰۰تومن🙄 یا با پول خودم کیف چرم میخرم میگه مردم چه پولا دارن چرم میخرن🙄 هرچی به همسرم میگم باهاش حرف بزن نمیزنه خیلی بددهن و بی ادبه تو روی باباشم وایمیسه میگه از پول شراکتت بده به من سهمتو! دنبال سهم شوهرمم هست هی میگه تو پولای بابارو برمیداری درحالی که همه کارا با همسرمه! اونم چون ناراحت میشه کمتر برمیداره از سهمش کلافه م کرده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیتونم میدونه خونه م زنگ میزنه همسرم میپرسه قبلش

وقتی اومد خونت وانمود کن وجود خارجی نداره از سگ محل هم اونورتر ،بعد میبینی خودشو جمع میکنه و دیگ نمیاد 

خودت باش، ارزش اصل از کپی خیلی بیشتره.  
وقتی اومد خونت وانمود کن وجود خارجی نداره از سگ محل هم اونورتر ،بعد میبینی خودشو جمع میکنه و دیگ نمی ...

چند بار این کارو کردم شب که همسرم از کار میاد خسته بهش زنگ میزنن که اینجوری حرف زد

جنگ اعصاب راه میندازن تازه😭 ساعت ۱۲  ۱ شب زنگ میزنن خونه آدم میترسه نصف شد از خواب میپرونن میگن چرا زنت بداخلاق بوده دلم برای همسرم میسوزه

هرجا رفت دنبالش برو ی دیقه م تنهاش نذار هی بپرس دنبال چی مگردی

رفتی خونه ش مث.خودش پاشو دنبال موچین بگرد عکس العملشو ببین

خدا رو مثل آدما فرض نکن. برای اون زمان مهم نیست. زمانش که شد، خودش خواسته ات رو بهت میده.زندگی من منشا تمام اتفاقای خوب دنیاست❤خدایا شکرت❤بعد ی سقط و یک سال اقدام بیبی چکم دوروز مونده ب ولادت پیامبرمون مثبت شد خدایا خودت مواظب تودلیم باش💚1402/9/7رفتمNT فندقم 12هفته و2 روزش بود و سالم،دکترم احتمال داد دختره ❤تودلیم ۱۴۰۳/۳/۱۴ساعت ۴به دنیا اومد 💛خدایا شکرت💜
از ادمی ک خجالت نمیکشه خجالت نکش .منتظر هم نباش برادرش جوابشو بده خودت جواب بده و از خودت دفاع کن&nb ...

اخه من اینجوری تربیت نشدم اصلا نمیتونم چیزی بگم همه ش ناراحتم میکنن بهشون لبخند میزنم به روی خودم نمیارم

من توی خونواده اروم بزرگ شدم تتاحالا همچین خونوداه ای ندیده بودم انقدر گستاخ

چند بار این کارو کردم شب که همسرم از کار میاد خسته بهش زنگ میزنن که اینجوری حرف زد جنگ اعصاب راه می ...

وا اینا دیگ کی ان،ببین اینکارو کن با ارامش و خونسردی باشوهرت صحبت کن بگو من حریم شخصی دارم خجالت میکشم یکی بیاد کمدمو باز کنه اذیت میشم .با دعوا صحبت نکن چون شوهرت اینجور حرفاتو گوش نمیده اما با نرمی حرفتو بزنی مطمعن باش باهاش برخورد میکنه

خودت باش، ارزش اصل از کپی خیلی بیشتره.  
هرجا رفت دنبالش برو ی دیقه م تنهاش نذار هی بپرس دنبال چی مگردی رفتی خونه ش مث.خودش پاشو دنبال مو ...

وای که بدونی چقدر خونه ش بهم ریخته و شلخته س

انقدر کثیفه که اصلا نمیتونم توی خونه ش بمونم

تازه من بدون دعوت تاحالا نرفتم خیرسرش دعوتمون کرده و اینه اوضاع اصلا بی احترامی به مهمونه

من خونه ی خودمم تمیز میکنم احترام به خودم میذارم