2777
2789

سلام بچه ها

برای یاد گرفتن زبان انگلیسی برا اینکه بتونیم مدرس زبان انگلیسی بشیم(توی آموزش و پرورش نه) بصورت خصوصی یا توی آموزشگاه ها، باید چقدر زبان بخونیم؟ آزمون خاصی داره که بعدش باید شرکت کنیم؟ آیا شغل خوب و درآمد داری هست؟ چقدر طول میکشه تا به سطح مدرسی برسیم برای کسی که سطح زبانش صفرصفر نیست، معمولی روبه پایینه.

ممنونم که راهنمایی میکنید

من میخوام تی تی سی بگیرم فک کنم اونقدرام قوی نیستم برای معلم شدن سطح ادونس و تموم کردم ولی لولم پایین تره حص میکنم

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم ..من حدود ۹ ساله خصوصی تدریس میکنم ...

اول از همه بگم که آزمون ایلتس دیگه تو ایران برگذار نمیشه 

به نظر من که تجربه اموزش تو مراکز و خصوصی هم داشتم و نوع درس خوندن خودم از همون اول... خصوصی اموزش ببین و حدود ۶ ماه تا یکسال تو خونه بخون بعد برو اموزشگاه تعیین سطح شو ..و یهو اماده شو برای ازمون اصلی ... 

زیر نظر اموزشگاه بودن فقط وقت و تلف میکنه و هزینه زیادی از دست میدی 

هیچکس من نیست و این قدرت منه💪تآج👑روسَر مَنِع توچِرا گِرِفتی فآزِپآدِشآیی😉
چقدر طول کشیده تا سطح ادونس رو بگیرید؟

من از بچگی زبان میرفتم ۱۹ ۲۰ سالگی تموم کردم وسطاش بخاطر مدارس یکی دوسال ول کردم

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

سلام عزیزم ..من حدود ۹ ساله خصوصی تدریس میکنم ... اول از همه بگم که آزمون ایلتس دیگه تو ایران برگذا ...

من رشته دانشگاهیم زبانه

بنظرت اشتباهه؟ خودم زده شدم از رشته ام جز این نمی‌دونم آخه چی بخونم

اما آیلتس کامپیوتری تدریس میشه 

کلا دیگه تو ایران برگذار نمیشه .... من هم امسال چون شرایطشو نداشتم که برم ترکیه نتونستم ازمون بدم 

سلام عزیزم ..من حدود ۹ ساله خصوصی تدریس میکنم ... اول از همه بگم که آزمون ایلتس دیگه تو ایران برگذا ...

ممنون گلم.

توی خونه چطوری بخونم؟ منابع خاصی داره؟ آزمون آیلتس باید بدم که بتونم مدرس بشم یا تافل؟ 

من رشته دانشگاهیم زبانه بنظرت اشتباهه؟ خودم زده شدم از رشته ام جز این نمی‌دونم آخه چی بخونم

نه عزیزم چرا اشتباه اما اکتفا نکن به دروس دانشگاه ‌...خودتم بخون منابع مختلف و

نمیدونم دوست دارم بخونم دوست دارم برم دنبال علاقم ولی حال بدم نمیذاره فقط زبان نه توی همچی اینجوری ...

از مشاور کمک بگیر. خودت به خودت کمک کن کم کم روزی نیم ساعت تمرین کن.

سعی کن به خودت انگیزه بدی در کنار مشاوره