2777
2789
عنوان

جاری 💩💩💩

322 بازدید | 13 پست

من قبلا تاپیک زدم ولی دلم میخواد نطرات بیشتری رو بدونم .بلاخره میبینی یکی خیلی جوابش خوب میشه 

هر سری یه عقلی داره 

من یه جاری دارم که یه پسر داره🥴

من و اون جاری دیگم یه دختر دارم 

بعد این جاریم خیلی با من هم چشمی داره. همش تا با هم میشینیم میگه پریا( مثلا دختر من) اصلا بغل نمیکنه منو بهم نمیچسبه🤮

راست میگه دختر من عین خودمو اصلا از کسی انرژی منفی بگیره ازش فاصله میگیره با این که ۷ سالشه

ولی دختر اون جاریم کپ مادرش زبون بازه پشت سر همین جاریم حرف میزنن جلوش موس موس میکنن.

حالا جاریم همش میگه ما از زهرا ( دختر جاریم) خوشم میاد دوسش دارم این دخترا تو صلیقه منن منظور اینکه اینو عروسم میکنم در آینده🥴

مطمئنم اینا رو برای دق دادن من میگه به خیال خودش

چون بارها دیدن چزونده اوتا رو

وقتی میگه منم میگم اره ما هم زهرا رو خیلی دوست داریم

حالا این دفعه اگه گفت چی بگم که بکشه بیرون از ما؟

🔴🔴🔴🔴 یه بار دیگه من تاپیک مشکلاتم و بزنم کاربر مرد درخواست بده براش تاپیک میزنم گزارشش رو میزنم🔴🔴🔴🔴غیر ممکنه خداااییی که سرنوشت اونا رو نوشته سرنوشت منم همون خدا نوشته باشه غیر ممکنه.این کار یه خدا نمیتونه باشه... هیچ وقت نمیشه یکی اونقدررررر مهربون باشه بعد با اون همه مهربونیش یک دفعه اینقدرررر عذاب بتونه بنویسه.یعنی دو تا خدا هست؟!!!🤔 حالا هر چی به درک

نمیدونم چرا حس میکنم شما جاری بدی هستین با اینکه استیکر پی پی گذاشتی جلو اسم جاری..

شخصیتت بالا ببر

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو ی بحث و موقعیت دیگه بحث و بکشون سمت ازدواج فامیلی 

از معایبش بگو..آخرشم بگو پسر شاهم برا دخترم بیاد اگه فامیل باشه دخترمو نمیدم 

یکمم اخ و پیف کن  

دیدین دکمه لباس که یکم شل میشه چقدر بده ؟پس به زور آویزون نباشیدهروقت دیدی جات نیس خودت کنده شو برو....

دوست عزیز با اینهمه تاپیک درباره جاریت مشخصه شما زیادی درگیر اون هستی و جاریت تونسته بچزونتت وگرنه آنقدر مهم نیست که اینهمه تاپیک زدی براش .لطفا بیخیال جاریت بشو اون زندگیشو داره میکنه و شما هم سرتون به زندگی خودتون باشه اینطوری برات راحت‌تر میگذره زندگی

میتونی اینم بگی:آره واقعا؛مثل مامانش خوش اخلاقه.آدم سیر نمیشه از همصحبتیشون 

قشششششنگ میسوزه ها

دیدین دکمه لباس که یکم شل میشه چقدر بده ؟پس به زور آویزون نباشیدهروقت دیدی جات نیس خودت کنده شو برو....

واقعا این چیزها اصلا اهمیت نداره، مگه پسر جاریت تنها پسر تو این دنیا هست؟ 

بگو آره واقعا زهرا خیلی شیرین و مهربونه ما هم دوستش داریم و بعد موضوع صحبت رو عوض کن 

وقتی درمورد دختر خودتم صحبت می‌کنه یهو موضوع صحبت رو عوض کن و بکش به یک سمت دیگه 

تو این جور چیزها غرق نشید، آخه این حرفها و فکرها یعنی چی 

پسر جاریت هم به سن ازدواج برسه خودش برای خودش یه دختر پیدا می‌کنه و اصلا به انتخاب مادر و پدر کاری نداره

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.
دوست عزیز با اینهمه تاپیک درباره جاریت مشخصه شما زیادی درگیر اون هستی و جاریت تونسته بچزونتت وگرنه آ ...

اتفاقا اصلا تو فکرش نیستم ولی این از معایب غایب جواب بودنه 

وقتی من یه حرفی رو صد لار شنیدم نتونستم مواب بدم مجبورم برای ۱۰۱ بار خودمو آماده کنم که ۱۰۲ بار دیگه نشنوم به امید خدا🥴😆

🔴🔴🔴🔴 یه بار دیگه من تاپیک مشکلاتم و بزنم کاربر مرد درخواست بده براش تاپیک میزنم گزارشش رو میزنم🔴🔴🔴🔴غیر ممکنه خداااییی که سرنوشت اونا رو نوشته سرنوشت منم همون خدا نوشته باشه غیر ممکنه.این کار یه خدا نمیتونه باشه... هیچ وقت نمیشه یکی اونقدررررر مهربون باشه بعد با اون همه مهربونیش یک دفعه اینقدرررر عذاب بتونه بنویسه.یعنی دو تا خدا هست؟!!!🤔 حالا هر چی به درک
میتونی اینم بگی:آره واقعا؛مثل مامانش خوش اخلاقه.آدم سیر نمیشه از همصحبتیشون  قشششششنگ میسوزه ه ...

وای دمت گرم اسکرین گرفتم🤣

اتفاقا اصلا تو فکرش نیستم ولی این از معایب غایب جواب بودنه  وقتی من یه حرفی رو صد لار شنیدم نت ...

دفعه بعد بگو دختر من نیازی نداره کسی دوستش داشته باشه یا نداشته باشه مهم خودشه که برای ما عزیزه...تمام