2777
2789
عنوان

نمیتونم بهش فکر نکنم💔🥲

237 بازدید | 6 پست

من کلا آدم خیلی بیخیالیم ب حرفای بقیه اهمیت نمیدم اگع کسی باهام بد باشه مث خودشم اگع خوب باشه صد برابر جبران میکنم باهاش مهربونم   پارسال یکیو دوس داشتم خیلی باهم اوکی بودیم اگه حالم بد بود همیشه پیشم بود دلداریم میداد بغلم میکرد اینکه اون باشه پیشم هم ک از خدام بود ی مدت حالم بشدت بود اون هی حال منو از اطرافیانم میپرسید چن ماه پیش خیلی عجیب سرد شد یهویی بعضی وقتا اینجوری میشد ولی ن ب این شدت باهاش حرف می‌زدم میرفتیم دور دور حتی بعضی وقتا اگه متوجه میشدم نیاز داره تنها باشه تنهاش میزاشتم تو حال خودش باشه گفتم شاید مثل بار قبله گذاشتم تو حال خودش باشه ولی دیدم انگار همچی تغییر کرده کلی باهاش حرف زدم‌چیشده ؟ کسی چیزی گفته؟ک بعد از ی بحث همچی تموم شد کلا انگار این رابطه فیک بود من ب اندازه ای دوسش داشتم ک حاضرم براش هرکاری کنم ولی آخرین بار ک باهاش حرف زدم گفت نمیخوام دیگه درموردش حرف بزنم ما هیچ وقت باهم دوست نبودیم ک بخوام ب هم بزنم😐😐😐😐😐 کلا انگار اون لحظه تموم تصوراتم ازش بهم خورد قلبم درد گرفت هنوز بعد ی سال تو فکرشم نمیدونم چطور فراموش کنم.....

واسه گلی که سر تا پاش مصنوعیه؛ خاک نباش! :)🍃️ 

مودی بوده بیخیالش عیباشو بنویس تو کاغذ بذار جلو چشمت باشه ادمی ک نتونه خودشو جمع و جور کنه و چیزی رو گردن نمیگیره نمیتونه ادم مناسبی باشه

زندگی همیشه همینقدر سخت بوده بیخیال:)      غربت کسی نباش که تورا وطن دیده❤درد از نهاد آدمیت است☺

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وقتی کسی روی واقعیشو نشونت میده سعی نکن خودتو گول بزنی و اونجوری ک دوست داری تو ذهنت بسازیش‌.

واقعیت رو بپذیر ک اون دوست داشتنش سطحی بوده و براش تموم شده همه چی وگرنه یک سال بیخیالت نمیشد. 

تمرین کن بهش فکر نکنی