2777
2789
عنوان

سونو هشت ماهگی

1020 بازدید | 23 پست

سلام خانوما خوبین

من هفته ۳۲ هستم دیروز رفتم دکتر برام یه سونو نوشت گفت انجام بده منم دیگ نپرسیدم برای چیه 

این سونو واسه چیه

واجبه انجام دادنش ؟

بعدم من رفتم گفت وزن بچه ۱۸۰۰ هستش بنظرتون واسه هفته من وزنش خوبه یا کمه ؟ حس میکنم کمه 

وزن نرمال بچه وقتی به دنیا میاد چقد باید باشه ؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

این سونوواجبه.معلوم میشه طبیعی هستی یاسزارینی 

۱۸۰۰هم واسه وزن عالیه .بیشترین وزن گیری توی ماه آخره .الان هیچی معلوم نمیشه 

چون پسرخودم ۱۵۰۰بودتوی ۳۲هفته بعدازبه دنیااومدن ۳۷۰۰بود 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
بده دیگه ضررش چیه

اخه رفتم پرسیدم گف ۱۱۰۰ گفتم اگه واجب نیس ندم تا الان کلی سونو ازمایش دادم همرو یه نگا کرده گفته خوبه بعدم توی مطب خودش دستگا سونو داره هر دفعه میرم میبینه وزنشم گفتع دیگ برا همین پرسیدم

دکتر گفته دیگه اگه ضرر داشت نمی گفت مدام وضعیت بچه رو چک می کنن .  من نمیدونم ایرانیا چرا دکترا ...

نگفتم ضرر داره یا نداره گفتم نپرسیدم برای چیه 

لطفا اول بخون بعد جواب بده 

این سونوواجبه.معلوم میشه طبیعی هستی یاسزارینی  ۱۸۰۰هم واسه وزن عالیه .بیشترین وزن گیری توی ماه ...

اها ممنونم عزیزم خدا حفظ کنه برات گل پسرتو 🥰

زایمانم دکتر خودش گفته طبیعیه ولی میخوام برم سزارین 

اها ممنونم عزیزم خدا حفظ کنه برات گل پسرتو 🥰 زایمانم دکتر خودش گفته طبیعیه ولی میخوام برم سزارین&n ...

ممنونم عزیزم💚

ان شاءالله به سلامتی نی نیتوبغل کنی

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
زایمانت چی بود ؟

طبیعی