2777
2789
عنوان

این بچه گربه رو از خیابون پیدا کردم کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 1033 بازدید | 19 پست
از کجا میدونی بدون مادر بود؟ شاید مادرش رفته غذا بیاره ببر بزار سرجاش گناه داره 

خیلی منتظر موندم چون بغل خونمون بود اگه مامانش بیاددنب انقد سر صدا میکنه که میفهمم میدم بهش

چون یه بارم تو پارکینگ یه گربه زایمان کرده بود طفلی بچش از سرما مرده بود تا این بیاد همسایم بچه رو انداخت دور تا دوروز میومد اونحا سرو صدای بلند فک میکرد بچش گم شده

میدونی جهنم چیه؟میگن موقع مرگ چیزی که هستی چیزی که میتونستی باشی رو ملاقات میکنه.   و هیچ چیز جهنمی تر از اون لحظه نیست!...🌋

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از کجا میدونی بدون مادر بود؟ شاید مادرش رفته غذا بیاره ببر بزار سرجاش گناه داره 

مادر گربه وسط خیابون ولش نمیکنه بره، بچه هاش جای خلوت و امن میگذاره 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
مادر گربه وسط خیابون ولش نمیکنه بره، بچه هاش جای خلوت و امن میگذاره 

حدسم اینه که کسی بچه گربه رو آورده رها کرده خیلی دنبال مامانشم محل ما یه گربه داره اونم طوسیه 

میدونی جهنم چیه؟میگن موقع مرگ چیزی که هستی چیزی که میتونستی باشی رو ملاقات میکنه.   و هیچ چیز جهنمی تر از اون لحظه نیست!...🌋

بله ظاهراً بچه گربه رو گرفتن رها کردن

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...