2777
2789

سرشون بخوره الهی

💖خدایا شکرت که بچه‌هامو سلامت بهم رسوندیشون💖💖 لطفا برای سلامتی و عاقبت بخیری بچه‌هام، خودم، همسرم و بقیه عزیزام صلوات بفرستید ممنونم😘🙏🏻اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💖 خدایا هر کی نی نی دلش میخواد یه سالم و صالح و خوشگلش بهش بده الهی آمین💖اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم همینطور گیگوز میخورد خوب بود شکمش کار میکرد  نمیدونم چکار کنم

اسیر شدیم به پسر منم گیگوز میسازه فقط نه نان میسازه نه بیومیل شوهرم هرجا فکر کنی رفت نداشتن مسخرشو در اوردن

❤خـدای‌قشنگم گشایشی ایجاد کن برای دلهایی که با بغض صدایت میکنند🌱
رفته تو چهار ماه

برای پسرم تحقیق میکردم از کی غذاخور بشه. توی منابع انگلیسی زبان و پروتکلهای اون ور. متوجه شدم این که میگن تو ایران از 6 ماه، اصلا اونور این نیست. از 6 ماه غذای جویدنی ساده مثلا سیب زمینی توی سوپ رو میگن. ولی چیزایی مثل فرنی ما و... که فقط قورت دادنی هست رو از هر زمان بچه گردنش رو بتونه کنترل کنه(برای خفه نشدن) و خودش به غذا واکنش بده میگفتن شروع کنید. خلاصه شما هم اگر میبینی بچه داره اذیت میشه و این دو شرط رو داره از لعاب برنج و... شروع کن بهش غذا بده. نه اینکه سر یه هفته برسونی به سوپ و... نه یک ماه لعاب برنج کمکی بده. نهایت یکم غلیظش کن. بعدتر بکنش فرنی و بعدترتر که شش کاهش شد بکنش سوپ. بازم خود دانی. من خیلی خیلی تحقیق کردم و برام مسجل شد. باز شاید به من اعتماد نکنی.