2777
2789

سلام نه

تازمانیکه خونریزی یا لکه بینی نداشته باشید که اونم باشیاف برطرف میشه هیچ خطری متوجه جنین نیست

خداروشکر پات نشکست

کف خونه رو باتی خشک کن

دمپاییت هم کفش ترمز دار باشه همیشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام نه تازمانیکه خونریزی یا لکه بینی نداشته باشید که اونم باشیاف برطرف میشه هیچ خطری متوجه جن ...

خداروشکر نه هیچ کدومو ندارم،

آره همیشه دمپایی پامه ولی نصف شب حواسم نشد بپوشم

ایش الله هیچی نمیشه ولی باید بری یه سونو بدی  قبل اینکه بفهمی بارداری علاعمت چی بود ؟

انشالله آره میرم حتما ،

من نوک سینه هام ورم کرده بود درد میکرد درد خفیف پریودی هم داشتم...ترشح سفید هم خیلی داشتم از رو این علائم حدس زدم بعدش بیبی زدم مثبت شد روز موعدم بود 

انشالله آره میرم حتما ، من نوک سینه هام ورم کرده بود درد میکرد درد خفیف پریودی هم داشتم...ترشح سفید ...

من روز ۱۳و۱۴سیکلم لکه بینی داشتم از اون روز به بعدم درد پریودی دارم و الان روز ۲۱سیکلمه و سیکلام ۲۹روزه هست و سه روز قبل بی بی چک زدم هیچ هاله ای نداشت دیروز صبح بی بی چک زدم همون لحظه هاله افتاد الان من باردارم یعنی؟

من روز ۱۳و۱۴سیکلم لکه بینی داشتم از اون روز به بعدم درد پریودی دارم و الان روز ۲۱سیکلمه و سیکلام ۲۹ر ...

انشالله که هستی...به نظرم فعلا تست نزن بزار چند روز بگذره ،من از فروردین تو اقدام بودم همش بیبی چک منفی میشد خیلییی حالم بد میشد