2777
2789
عنوان

کیا با جاری همسایه ان ؟؟؟؟؟

195 بازدید | 10 پست

رفت و آمدتون تا چه حده 

اگه بچه کوچیک هم دارین سعی میکنید چه چیزهایی رو مراعات کنید

من و جاریم همسایه ایم بچه ۶ سالش دهنمو سرویس کرده

چند بار رو بسته تذکر دادم انگار نمیخواد متوجه بشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو یه ساختمونیم اصلا رفت وامد نداریم ولی تا قبل بارداری اون ومن میومد پایین خونه مادرشوهر منم دیگه میومدم یه بار تا حالا بحثمون شده ولی الان ک بارداریم من میرم خونه مادرشوهر ولی اون نمیاد بچه کوچیکم داره باردارم ک هس

همسایه نیستیم ان شاالله به حق ۵تن هیچوقتم نشیم ۲تا از جاریام کاری زیاد به من ندارن اما یکیش خیلی سیریشه،قبلا که سنم کمتر بود هفته ای ۳.۴بار خودش میرفت بیرون بچه هاشو می‌آورد میذاشت خونه من خیلی اذیت میشدم تا ۵.۶سال اینطوری بودا،ولی حرفی نمیزدم اما الان تقریبا ۱ساله میپیچونم، تو بچه میاری آخه به من چه نگهداری کنم

خدایا تو بساز که اگه تو بسازی هیچکی نمی تونه خرابش کنه☘️🤲🙏❤️
چ اذیتی میکنه چجوری گوش زد کردی

ساعت ۷ صب میاد در خونه رو میزنه تا باز نکنی همینجور ادامه میده 

میاد خونه به کل وسایلا کار داره به جز اسباب بازی 

دم به دیقه نون میخواد میریزه کل خونه رو نون میکنه 

تو کمد لباس نمیمونه همه رو خالی میکنه لباسای منو میپوشه

به مادرش گفتم عصابم نمیکشه پدرم مریضه حوصله ندارم  بچه ها خیلی اذیت میکنن اما انگار نه انگار ....

همسایه نیستیم ان شاالله به حق ۵تن هیچوقتم نشیم ۲تا از جاریام کاری زیاد به من ندارن اما یکیش خیلی سیر ...

عجب آدمین بخدا 

من باشم هزار جور فکر و خیال تو سرم میاد بچه رو خونه یکی دیگه نمیزارم

عجب آدمین بخدا  من باشم هزار جور فکر و خیال تو سرم میاد بچه رو خونه یکی دیگه نمیزارم

اصلشم همینه،وقتی زنگ میزنه ۴ستون بدنم میلرزه که دوباره چه زحمت و دردسری برام داره 

خدایا تو بساز که اگه تو بسازی هیچکی نمی تونه خرابش کنه☘️🤲🙏❤️