2777
2789
عنوان

خانومایی که متفورمین مصرف میکنن

496 بازدید | 34 پست

خانوما من دیروز رفتم دکتر

۶روز از موعدم گذشته بود و بی بی چک منفی

دکتر سونو کردگفت باردار نیستی و تنبلی تخمدان داری

واسم متفورمین نوشت

بعد من دیشب پریود شدم

حالا میخوام بپرسم متفورمینو تو پریودی میشه مصرف کرد؟؟از روز چندم؟

حواسم نبود از دکتر بپرسم

خدا جونم هزار مرتبه شکرت❤❤

عزیزن انشالله زود خوب میشی اره میشه مصرفش بکن ولی شیرینی و خوراکی های مغازه ای دشمنتن نباید بخوری

خداجونم ممنونم معجزت دیدم 🥲🥲‌‌.                                 امامای مهربونم ممنونتم ک دعای من گناه کار براورده کردین🥲🥲 لطفا مواظب نی نی و مامان باباشم باشین تا بسلامتی دل خوش بیاد بغلمون خداجونم شکرت میدونم مواظبی خودت دادی انشالله قسمت همه منتظرا 

اگه اضافه وزن داری شروع بکن ب کم کردن پیاده روی تند روزی یک ساعت غذات هم کم بکن 

خداجونم ممنونم معجزت دیدم 🥲🥲‌‌.                                 امامای مهربونم ممنونتم ک دعای من گناه کار براورده کردین🥲🥲 لطفا مواظب نی نی و مامان باباشم باشین تا بسلامتی دل خوش بیاد بغلمون خداجونم شکرت میدونم مواظبی خودت دادی انشالله قسمت همه منتظرا 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزن انشالله زود خوب میشی اره میشه مصرفش بکن ولی شیرینی و خوراکی های مغازه ای دشمنتن نباید بخوری

اهان پس شروع کنم ب خوردن

ممنونم عزیزم

آره خیلی هم اضافه وزن دارم...

دکتر گفت باید کم کنی چون چاقی سمه واس تنبلی تخمدان

از امروز شروع کردم ب رژیم

کلا بخور هر روز چه پریود چه غیر اون روزی چند تا داده؟

نگرفتم داروهامو هنوز

چکاپ نوشته واسم ک موندم پریودم تموم شه برم بدم

داروهای غروب میرم بگیرم 

اهان پس شروع کنم ب خوردن ممنونم عزیزم آره خیلی هم اضافه وزن دارم... دکتر گفت باید کم کنی چون چاقی ...

اره عزیزم شروع بکن افرین منم قبل بارداری 25کیلو اضافه داشتم 10کیلو کم کردم باردار شدم البته بهت گفتم چیزای مغازه ای و شیرینی دشمنت نباید لب بزنی بعدش ک باردار شدم ویارم بدجور بود 5کیلو کم کردم شده 15کیلو اگه شانس بیارم تو بارداری زیاد نکنم

تنبلی تخمدان فقد باید تحرک داشته باشی عزیزم پیاده روی بین ساعت ۶ تا ۷ عصر خیلی تاثیر گذاره 

آره دقیقا منم کلا بی تحرک😁

ولی از امروز شروع میکنم‌هم رژیم هم‌پیاده روی

نگرفتم داروهامو هنوز چکاپ نوشته واسم ک موندم پریودم تموم شه برم بدم داروهای غروب میرم بگیرم 

آره بگیر بخور داروش همین متفورمین خوب میشی شیرینیجاتم کم کن برنج و نون و... ورزشم بکن تضمینی خوب میشی