2777
2789
عنوان

تورو خداااا بیاین

96 بازدید | 8 پست

سلام شب بخیر من ی نفرو قبلا خیلی دوس داشتم ولی بعد چند ماه از هم جدا شدیم. رل بودیم ینی. ولی الان نزدیک ب دوساله از کات کردنمون هر چند ماه ی بار با هم حرف میزنیم حتی چند روز پیش اومد حالمو پرسید. پارسال ک پدربزرگم فوت کرد خیلی بهم روحیه داد ولم نمیکرد اگه اونم نبود حالم بدتر میشد. چند وقت پیگیرم بود تا بهتر شدم و باز رفت. امروز باباش فوت کرد و حالش خیلی بده همین الان خواب دیدم دارم باهاش حرف میزنم و بهش روحیه میدم. کل امروز داشتم فکر میکردم چجوری اروم میشه. تو روبیکا تا شب انلاین نبود و بعد اون دوبار انلاین شد الانم بازدیدشو بسته. چیکار کنم بنظرتون برم بهش پیام بدم؟ میدونم ازم انتظار داره ولی نمیدونم موقعیت مناسبیه یا نه

تعداد رای : 1
نظرسنجی
بیاین
1
100%
بیاین
0
0%
رسد آدمی به جایی که بجز خدا نبیند
بنظرم بش زنگ بزن و سعی کن کلامی آرومش کنی یا حتی ببینش! قدرت کلام رو دست کم نگیر 

نمیشه چون الان خیلی شلوغه دورش فکر نکنم اونقدی مهم باشم ک بیاد منو ببینه تو این وضعیت. فقط نمیدونم پیام بدم یا نه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نمیشه چون الان خیلی شلوغه دورش فکر نکنم اونقدی مهم باشم ک بیاد منو ببینه تو این وضعیت. فقط نمیدونم پ ...

خب میتونی تو یه پیام (نه کمتر نه بیشتر) بهش تسلیت بگی و هر چی تو ذهنته براش بنویسی و تهشم بگی هر وقت خواستی صحبت کنی و فلان من هستم. بعد اگه تشکر خشک و خالی کرد و نخواست ادامه بده حرف زدنو(طبیعیه)، بعد چند روز پیام بده حالشو بپرس و باهاش حرف بزن

پیام بهدش بده چون اون بتو داده ولی اگ این رابطه اخرش پوچه چرا پیگیر همین بنظرم این بار پیام نده ک او ...

رابطه ما ی چیزی بیشتر از دوتا رل ساده بود بعد دوسال هنوز حال بدمون برا هم دیگه مهمه. دلم میخاد حالشو خوب کنم نمیدونم چجوری

خب میتونی تو یه پیام (نه کمتر نه بیشتر) بهش تسلیت بگی و هر چی تو ذهنته براش بنویسی و تهشم بگی هر وقت ...

بنظرت عصبانی نمیشه؟ میترسم 

بنظرم با این کار رسالت خودتو نشون میدی نسبت بهش و جوابش هر چی ام باشه دیگه اهمیتی نداره

چی بهص بگم؟ ن زیاد خشک و خالی باشه ن خیلی محبت امیز