2777
2789
عنوان

من امشب امپول اچ سی جی زدم

| مشاهده متن کامل بحث + 274 بازدید | 28 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با همین داروهایhmg وhcg من تنبلی تخمدان دارم شوهرمم مشکل داشت

طی این ده سال از این داروها استفاده کرده بودین؟

یا بعد ده سال برای اولین بار استفاده کردین؟

برای مادر شدنم دعا کنید☺️1401/12/16
طی این ده سال از این داروها استفاده کرده بودین؟ یا بعد ده سال برای اولین بار استفاده کردین؟

قبلا رفته بودم ولی پیش دکتر خوب نرفته بودم بعدم پیگیری سفت و سخت نداشتم میرفتم مثلا ی دوره دو دوره میدیدم جواب نمیده خسته میشدم نمیرفتم ولی آخری دیگه سخت چسبیدم که کاش همون اول این کارو میکردم 

قبلا رفته بودم ولی پیش دکتر خوب نرفته بودم بعدم پیگیری سفت و سخت نداشتم میرفتم مثلا ی دوره دو دوره م ...

بار آخر بعد از چند ماه استفاده مدام از این امپول ها باردار شدی؟

ببخشید تروخدا سوال میپرسم هی

اخه منم عین شمام

قبلا دوماه رفتم ول کردم

بعد چندماه دوباره این ماه رفتم دکتر

بار آخر بعد از چند ماه استفاده مدام از این امپول ها باردار شدی؟ ببخشید تروخدا سوال میپرسم هی اخه م ...

عیب نداره عزیزم

ماه سوم باردار شدم

این بارم ماه اول باردار شدم دکترمم تعجب کرده بود😅این بار سه ماه قبلش پودر اینفولیک استفاده کرده بودم 

عیب نداره عزیزم ماه سوم باردار شدم این بارم ماه اول باردار شدم دکترمم تعجب کرده بود😅این بار سه ما ...

چقدر خوب الهی که هیچ زنی برای بچه دار شدن انتظار نکشه خیلی سخته

خدا بچه هات رو برات نگه داره

برای منم دعا کن مهربونم🥰🩵