برای درست کردن حریره بادوم، هربار چهارپنج تا بادوم رو رنده میکنم ولی تو فرنی بچه مشخصه و موقع خوردنش بچه اذیت میشه و نمیتونه قورت بده. بادوم رو میشه آسیاب کرد مثلا؟
بهترین راه پودر کردن و نگهداری برا تهیه حریره و فرنی چیه؟
من ی صافی دقیقا مثل صافی چایی خریدم ولی بزرگترشو پشت اون میسابیدم عالی بود
🍂🌿شده از درد بخندی که نبارد چشمت؟!..من در این خنده ی پُر غصه،مهارت دارم... شده آیا به کلنجار نشینی،که چه شد؟!..من به این دردِ پُر ابهام، دچارم، هرشب..💔
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
برای سلامتی مامانم صلوات مهمونم میکنی ؟ممنونتون میشم خیلی دعا کردم ولی خواست خدا با دعای ما فرق داشت برای شادی روح مادرم دعا کنین لطفا 😔هیچوقت فکر نمیکردم اینو اینقد زود بگم
عزیزم من مثلا بیست تا بادوم و خیس میکنم پوست میگیرم میریزم تو دستگاه آسیاب پودر که شد میریزم توشیشه میزارم یخچال هر وقت بخام حریره درست کنم یه قاشق از پودر بادوم میریزم توش
به من گفتن بادام روچند ساعتی خیس کن پوستشو بگیر و بعد دوباره بذار خشکبشه بعد اسیاب کن بذار توی شیشه تمیز تو یخچال زیاد هم پودر نکن که برای مثلا یک هفته بشه که بیشترش یهو خراب میشه
عزیزم من مثلا بیست تا بادوم و خیس میکنم پوست میگیرم میریزم تو دستگاه آسیاب پودر که شد میریزم توشیشه ...
من ب این روش درست کردم ولی حس میکنم هنوز در حدی ک از صافی رد رشه ریز نیس
البته درشت نیس کاملا هم نرمه
🍂🌿شده از درد بخندی که نبارد چشمت؟!..من در این خنده ی پُر غصه،مهارت دارم... شده آیا به کلنجار نشینی،که چه شد؟!..من به این دردِ پُر ابهام، دچارم، هرشب..💔
دکتر به من برنامه غذایی داد من شیره بادام رو میگرفتم بعد با اون فرنی درست میکردم به این شکل که بادام رو داخل آب جوش بنداز بعد پوستش رو بگیر و رنده کن و بعد داخل یه لیوان آب جوش بریز و از صافی رد کن فشارش بده کامل شیره اش درمیاد خیلی خوشمزه میشه.