2777
2789
عنوان

حریره بادام لطفا راهنمایی کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 417 بازدید | 27 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیچسبه به صافی و هدر بره مثلا ؟

بعدش با قاشق میکشم بهش میریزم تو قابلمه

ن اصلا

ولی سخته هردفه

اگه راهی باشه ک ادم یبار مقدار زیاد درست کنه مثلا تا چندهفته تو یخچال داشته باشه راحت تره

🍂🌿شده از درد بخندی که نبارد چشمت؟!..من در این خنده ی پُر غصه،مهارت دارم... شده آیا به کلنجار نشینی،که چه شد؟!..من به این دردِ پُر ابهام، دچارم، هرشب..💔

هر تعدادی که واسه بچه ات اندازه اس رو شب قبل خیس کن روز بعدش پوستشو بکن بعد با گوشت کوب یا هر وسیله ای که داری خوب لهش کن بذار تو نصف لیوان آب تا حسابی شیره بادام در بیاد بعدش از توی پارچه توری ردش کن اصلا تفاله نره بعدش با آرد برنج و کمی شکر یا نبات درستش کن اصلا اذیتش نمیکنه و راحت میخوره

چون بادوم خیسه خراب نمیشه پودرش ؟

اینم بگم وقتی بادوم رو پوست میکنی چون خیسه یک ساعت بزار توهینی پهنش کن تا خشک بشه بعد پودر کن اگه خیس پودر کنی گلوله گلوله میشه

فدات بشم امام رضا جااااااااان  
من ب این روش درست کردم ولی حس میکنم هنوز در حدی ک از صافی رد رشه ریز نیس  البته درشت نیس کاملا ...

گلم آسیاب کنی پودر پودر میشه من میریزم تو فرنی اصلا دیده نمیشه و زیر دندون نمیاد اصلا بچه نمی‌فهمه توش بادوم دختر خودم میخوره راحت 

فدات بشم امام رضا جااااااااان  
ممنون من بچه م هفت ماهشه . رنده ریز کردن اما با قورت نمیداد

اصلارنده نکن یابا الک یاباچایی صافکن بکش روصفحه توری مانندش عالی میشه مطمئن باش......من سردوتاشون همین کارومیکردم