2777
2789
عنوان

لج بازی با شوهر

444 بازدید | 34 پست

سلام دوستان منو شوهر ک مدته رو دنده لج افتادیم هردوتامون یعنی هرچی اون میگه من لج میکنم عصبی میشم هرچی هم من میگم اون لج میکنه عصبی میشه کسی راه حلی داره که بهتر باشیم

خدایا خودت کمکم کن تا زندگیمو به نحو احسنت ادامه بدم خدایا کمکم کن تا مادر بهتری باشم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پیام آتش بس بده

نمیتونم کلا یکم اخلاقم یه جوریه رو دنده لجم بیفته هیچ قدرتی نمیتونه لجم رو بشکنه اونو بلد نیستم که لج نکنم

خدایا خودت کمکم کن تا زندگیمو به نحو احسنت ادامه بدم خدایا کمکم کن تا مادر بهتری باشم
خب ریشه این لجاجت کجاست؟

نمیدونم که والا فقط حرف های همدیگرو نمیتونیم درک کنیم

ی بار تو کوتاه بیا ی بار اون،حد وسط رو بگیرید

اون که کلا زور میگه منم دیگ تازگیا صبرم تموم شده نمیتونم تحمل کنم که اون زور میگه بهم

نمیتونم کلا یکم اخلاقم یه جوریه رو دنده لجم بیفته هیچ قدرتی نمیتونه لجم رو بشکنه اونو بلد نیستم که ل ...

یه پیام بده غرورت رو حفظ کن بگو فلانی بیا جنگ رو تموم کنیم . آتش بس اعلام کنیم

من اضطرابی ندارم برای ادامه زندگی چون من قوی هستم و همه تلاشم را می کنم تا به خواسته هام برسم .خدایا سپاسگزارم
نمیتونم کلا یکم اخلاقم یه جوریه رو دنده لجم بیفته هیچ قدرتی نمیتونه لجم رو بشکنه اونو بلد نیستم که ل ...

خیلی اخلاق بدیه عزیزم باافتخار باز گوش نکن ادمهای لج باز کم کم تنها میمونن وبراهرکی این اخلاق داری براهمسرت اشتباه بزرگیه یاد اونم میدی دیگه خودت ضرر میکنی