2777
2789
عنوان

لج بازی با شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 444 بازدید | 34 پست
تا دلتون باهم صاف نشه این زندگی ،زندگی نمیشه .دودل که باهم صاف باشن سومش خداست

دنبال راه حل هستم اگه من یه ذره کوتاه بیام اونم کوتاه میاد ولی من نمیتونم جلو زبون بگیرم

خدایا خودت کمکم کن تا زندگیمو به نحو احسنت ادامه بدم خدایا کمکم کن تا مادر بهتری باشم

[QUOTE=314385534]یه پیام بده غرورت رو حفظ کن بگو فلانی بیا جنگ رو تموم کنیم . آتش بس اعلام کنیم[/QUOTE 

قهر اومدم خونه بابام  امروز اومد آشتی کنیم حرف بزنیم رفتیم مدال و زنجیر طلا خرید حرف زدیم بعدش بازم دعوا کردیم بعدش بازم آشتی ولی فعلا نرفتم خونه ام میخوام دوباره که برگشتم بهتر باشیم باهمدیگر

خدایا خودت کمکم کن تا زندگیمو به نحو احسنت ادامه بدم خدایا کمکم کن تا مادر بهتری باشم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دنبال راه حل هستم اگه من یه ذره کوتاه بیام اونم کوتاه میاد ولی من نمیتونم جلو زبون بگیرم

گلم مستقیم نه انگار اتفاقی نیفتاده یه حرکتی یزن کاملا بی تفاوت انگار یادت نیست چی بینتونه ولی بعدش درددلاتو بامهربونی بهش بگو بیشتر جواب میگیری

خیلی اخلاق بدیه عزیزم باافتخار باز گوش نکن ادمهای لج باز کم کم تنها میمونن وبراهرکی این اخلاق داری ب ...

میدونه خودم میدونم خلاق بدیه افتخار نمیکنم که دنبال راه چاره هستم ولی کلا همسرم هم آدمیه که کلا به همه به من فقط زور میگه

[QUOTE=314385534]یه پیام بده غرورت رو حفظ کن بگو فلانی بیا جنگ رو تموم کنیم . آتش بس اعلام کنیم[/QUO ...

کم کم بهتر میشه تو خونه خودت خدمات بهش بده تا نرم بشه

من اضطرابی ندارم برای ادامه زندگی چون من قوی هستم و همه تلاشم را می کنم تا به خواسته هام برسم .خدایا سپاسگزارم
گلم مستقیم نه انگار اتفاقی نیفتاده یه حرکتی یزن کاملا بی تفاوت انگار یادت نیست چی بینتونه ولی بعدش د ...

فردا می‌خواهیم مشاوره خیلی دلم میخواد به همه چی بی‌تفاوت باشم زندگیم خیلی راحت تر میشه

خب پس دوست داره ولی انگار آتیشش از تو شروع میشه ها

نه والا خودشم اخلاق گند یهو شروع میکنه فوش میده حرفای بی ربط میگه دیونه میکن منو من شروع میکنم 

مثلا چیا میگه یه مثال بزن  میگی زور میگه

همه چی میگه باد هر چی من میگم اون باشی باید من هرکاری میگم بکنی 

یکی دوبار تو کوتا بیا بعد یواش یواش اونم کوتاه میاد یا باهم برید تفریح بنظرم اینجور لجبازیا از سر کی ...

اره متاسفانه محبت نمیتونیم بکنیم همش دعوا میکنیم