2777
2789
عنوان

لج بازی با شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 444 بازدید | 34 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب حیفه دیگه ده سال دیگه خدایی نکرده پشیمون میشید که چرا زودتر رابطه مون رو ترمیم نکردیم

والا اون باید بیشتر از من بفهمه من ۲۳ سالمه اون ۳۳ ولی من بیشتر بفکر زندگیمون هستم

خدایا خودت کمکم کن تا زندگیمو به نحو احسنت ادامه بدم خدایا کمکم کن تا مادر بهتری باشم
والا اون باید بیشتر از من بفهمه من ۲۳ سالمه اون ۳۳ ولی من بیشتر بفکر زندگیمون هستم

ربطی نداره که مردا دیر به بلوغ میرسن شاید تو بهتر از اون فکرت کار میکنه 

جمع و جور کردن زندگی که ساده نیست باید زندگی رو ساخت تو قدم بردار اونم شاید یه تکونی خورد با انرژی مثبت برو جلو انشاالله تاثیرشو میذاره

ربطی نداره که مردا دیر به بلوغ میرسن شاید تو بهتر از اون فکرت کار میکنه  جمع و جور کردن زندگی ...

انشاالله ممنون عزیزم 

خدایا خودت کمکم کن تا زندگیمو به نحو احسنت ادامه بدم خدایا کمکم کن تا مادر بهتری باشم